Enistesi nasil cocuk olcak?Helal olsun @Eagle , adam hem zeki hem yakışıklı. Kız da zaten okul birincisiymiş, ikinizden bir Einstein çocuk olur bence.![]()
Enistesi nasil cocuk olcak?Helal olsun @Eagle , adam hem zeki hem yakışıklı. Kız da zaten okul birincisiymiş, ikinizden bir Einstein çocuk olur bence.![]()
Hocam sizde de ne taktikler varmış.
Yavaştan uygulamaya dökseniz iyi olur hocam, cesaret kolay derin bir nefes herşeye çare.@Eagle buraya yazıp yazmamak sana kalmış dostum, biz senin iyiliğin için uğraşırız burada her daim.
Bunlar uygulamayı planlayıp da uygulamadığım taktikler hocam. Bende cesaret yok o konularda. Biraz da çevremden edindiğim tecrübeler.
Abi gaza getirme gözünü seveyim, heyecan yaptımKız sana 1080 SLİ gibi uçmuş reis yapıştıırr
Görmeden bir şey diyemem link var mı2. dönemin başında sınıfa yeni bir kız geldi. İlk geldiği gün birkaç kere göz göze geldik ve arkadaşlarım sürekli bana baktığını söylüyorlar. Bugün göz göze geldik hafif bi gülümseme attım ve o da güldü birkaç saniye bakıştık. Ben genelde ezik ya da utangaç biri değilimdir aksine sosyalimdir. Geldiği okulda birinci olmuş bir çok başarısı vs. var ancak emin olamıyorum ne yapmalıyım? Bu arada son yazdığımı yazmamın sebebi arkadaşlarımın çok havalı olduğunu ve reddedeceğini söylüyorlar. Sizce deneyeyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.