Bir kişinin senden hoşlandığını düşünmek

• Konuyu başlatan Eagle
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 142
  • Görüntüleme 16.963
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana daha iyi taktik veriyim. Kiza Italyanlar ben yanlamam de.

@Eagle buraya yazıp yazmamak sana kalmış dostum, biz senin iyiliğin için uğraşırız burada her daim.

Bunlar uygulamayı planlayıp da uygulamadığım taktikler hocam. Bende cesaret yok o konularda. Biraz da çevremden edindiğim tecrübeler.
Yavaştan uygulamaya dökseniz iyi olur hocam, cesaret kolay derin bir nefes herşeye çare. :D

Peki ben bu kızla nasıl konuşma başlatıp, onu oraya davet edebilirim? Tamam ilk o beni çağırdı ama, havada mı kaldı emin olamıyorum, şakasına demiş olabilir. Bize geldiğinde tekrardan hatırlatacağım zaten de, bir yandan da gizlice Whatsapp'tan görüşmek istiyorum. Ama ''Merhaba, naber'' demekten ziyade sanki gereklilikten konuşurmuşcasına sinsice girmek istiyorum :D. Ne önerirsiniz?

2. dönemin başında sınıfa yeni bir kız geldi. İlk geldiği gün birkaç kere göz göze geldik ve arkadaşlarım sürekli bana baktığını söylüyorlar. Bugün göz göze geldik hafif bi gülümseme attım ve o da güldü birkaç saniye bakıştık. Ben genelde ezik ya da utangaç biri değilimdir aksine sosyalimdir. Geldiği okulda birinci olmuş bir çok başarısı vs. var ancak emin olamıyorum ne yapmalıyım? Bu arada son yazdığımı yazmamın sebebi arkadaşlarımın çok havalı olduğunu ve reddedeceğini söylüyorlar. Sizce deneyeyim mi?
Görmeden bir şey diyemem link var mı :D (Tavsiyem açıl gitsin eğer kız hayır falan derse de kusura bakma seni rahatsız ettim söz veriyorum arkadaş kalcaz vs bir şeyler de) Ama kesinlikle açılmanı tavsiye ediyorum. Bu arada kıza açılıcağını sadece sen bilir arkadaşlarını söyleme eğer red alırsan arkadaşarın çok dalga geçer mesela bana sürekli sus, sevdiğim kızın ismini söylüyor)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı