Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğrudur. Kimin ne olduğunu bilemeyiz. Bazen direkt anlarsın o konuşmaların, bağlanmanın sahte olduğunu.

Sırrınızı anlatır mısınız? Nasıl bağlanmıyorsunuz?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Sayenizde derdimi az da olsa hafifletmiş oldum. Sağ olun, var olun.

Gerçekten ilginçmiş başınıza gelenler neyse siz mutluysanız sorun yoktur demektir ama 3 aylık sevgilinizle evlilik hayali kurmayın bence aynı hataya düşmeyin yani.

Merak etme hocam daha yeniyiz. Ve bir daha aynı hataya düşmeme sadece anneme söyledim eski arkadaşa söylemekle hata yapmıştım zaten.

Konuyu açan arkadaş haklı, şu an şu konuyu aşmaya çalışan biri olarak söylüyorum, gerçekten zor.
Merhabalar,
Yaranı deşmek istemem ancak merak ettim. Kız problemi mi?

Tam doğru kişiyi buldum derken seni kullandığını, hiçbir zaman ön planda olmadığını, seni ayakta uyuttuğunu fark etmek... Acı durum.

Tam doğru kişiyi buldum derken seni kullandığını, hiçbir zaman ön planda olmadığını, seni ayakta uyuttuğunu fark etmek... Acı durum.
O durumu 2 gün önce tekrar yaşadım. Tekrardan dünyam yıkıldı.

Üzücü. Umarım kısa bir sürede atlatabilirsin.
Uzun zaman sonra gelen bir güncelleme 17.07.2021:
Tekrardan bir kişiye bağlanıp kazık yedim. 2 ay önceki yaşadığım acıyı tekrar yaşıyorum. Siz siz olun benim gibi olmayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…