Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle haklısınız. Kimseyi ama kimseyi kendinizden çok sevmeyin. Biri size kötü mü davranmaya başladı silin hayatınızdan hemen. "ama o kadar zaman çok iyi anlaştık" falan demeyin, geçmiş bizi ilgilendirmez önemli olan şu an ne olduğu.

Silmek için uğraşıyorum hocam. Umarım başarabilirim.

Yok hocam. Birçok kişi gelip geçti. Hem dost, hem sevgili olsun. Şunu gözlemledim ki, gerçekten sevgiyi adam akıllı hak edecek biri bulamadım.
Yani ben bazı kişilerle arkadaşlığım bitmiş olsa bile zamanında verdiğim sevgiden pişman değilim. İlişki bitti diye her şey boşunaymış diye düşünmemeli bence insan. Sonuçta birçok güzel yaşanmışlık var. Verdiğimiz sevgi ve emekler, o kişilerin sonsuza dek hayatımızda olması için değil, mutlu anları yaşamış olmak, güzel şeyler paylaşmış olmak için olmalı. Yani bana göre böyle bütün bunlar.
Fakat haksızsın demiyorum, karşına hiç doğru insan çıkmamış olabilir. Belki ileride çıkar. Ya da belki hiç çıkmaz. Nasip işte.

Mesajı silmiş sanırım. Korkudan herhalde tepki görünce.
Üyelerin mesaj silme hakkı yok. Moderatör silmiştir.

26 yaşındayım. Şu ana kadar karşıma düzgün insan çıkmadı.

Bir daha aynı kişi olmayacaksın ama alışacaksın, merak etme. 5 senelik ilişkim geçen sene bitti, ilkimdi. İnsanlar çok severek evleniyor sonra yeri gelince boşanıyor, aynı o hesap. Bunlar hep olan şeyler. Bak şu an kullandığım nick bile ondan hatıra ama elden gelen yok. Önünüze bakmalısınız. Git hemen birilerine yapış demiyorum, yanlış anlama. Tekrar sevebileceğin bir dönem ve öyle bir kişi çıkmasını umuyorum karşına.

O zamana kadar boş durmamalısın sen de. Unutamayacaksın ama alışmaya çalışmalısın. Başlarda her gördüğün şeyde aklına gelirken zamanla derinlere indiğini fark edeceksin o hatıraların. Çünkü yukarıda atılan şiir doğru, yaşar insan bir şekilde ve alışır. Tekrar sevmez belki eskisi kadar ama alışır.

Sizden tek ricam şu: "Kafandakiyle yaşarsın..." gibi saçma cümlelere asla kapılmayın. Karşınızdaki birinden hoşlanmaya başlarsanız ona baktığınızda eskiyi düşünmeyin, kıyas yapmayın. Sadece nasıl hissettiğinize odaklanın. Aksi oluyorsa da açık açık konuşun ve yaşadıklarınız sebebiyle zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyin. O kişiden hoşlanmaya başladıysanız artık o zaman gelmiştir. Onun size iyi geldiğini hissettirin. Direkt sevgili olmak yerine biraz zaman geçirin. Bunu kullanılma olarak görmeyecektir, daha iyi zamanlar için küçük bir hazırlık denebilir. Bundan sonra, bahsetmiş olduğum o daha iyi zamanlar yakın. Artık geçmişe yönelik tecrübelerinizi kullanabilirsiniz. Geçmiş artık sizden çalmayacak, size güç verecek.

Sevmekten korkmayın, öyle hissederseniz sevin çünkü artık o çok sevdiğiniz kişi hayatınızda değil. İnsan tek yaşar, sorun değil ama içinden geldiği gibi yaşamalı.

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Ben küçük sandım yaşını, haha kusura bakma. Yine de yaşlı değilsin sonuçta, mükemmel insan olmaz ama illa denk gelir uyumlu birileri ya.
Sorun yok hocam. İnşallah gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…