Bir kız benden hoşlandığını söyledi

AbdülkadirYAYLI

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim geçen gün sınıfımızdan bir kız yanıma geldi, hafif utangaç bir tavırla benden hoşlandığını (10 dk uğraştım söyleyene kadar) söyledi ilk dönemin sonundan beri benden hoşlanıyormuş.

Ona karşı boş olmadığımı hissediyorum, gülüşü beni benden alıyor:)

Kendisine bunun beni şaşırttığını ve biraz düşünmek istediğimi söyledim.

Ama şöyle bir durum var benim daha önce kız arkadaşım olmadı ne yapacağimi bilmiyorum, benden birşey ister de yapamam diye kendimi yiyip bitiriyorum. Ben bir t-shirt almak için bile 1 ay para biriktiren bir gencim cepte bir kuruş param olmuyor. Çok utanıyorum onunla bı çay içmeye bile gidemeyecek durumdayım.

Hal böyleyken ben kıza ne diyebilirim ki ?

Bi akıl verin çok kötü durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.

Herkese merhaba. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim geçen gün sınıfımızdan bir kız yanıma geldi, hafif utangaç bir tavırla benden hoşlandığını (10 dk uğraştım söyleyene kadar) söyledi ilk dönemin sonundan beri benden hoşlanıyormuş.

Ama şöyle bir durum var benim daha önce kız arkadaşım olmadı ne yapacağimi bilmiyorum, benden bir şey ister de yapamam diye kendimi yiyip bitiriyorum. Ben bir tişört almak için bile 1 ay para biriktiren bir gencim cepte bir kuruş param olmuyor. Çok utanıyorum onunla bir çay içmeye bile gidemeyecek durumdayım.

Hal böyleyken ben kıza ne diyebilirim ki?

Bir akıl verin çok kötü durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.

Hayırlı olsun enişte (!)
Şaka maka 3 ay tatilde çalış para biriktir çay filan içersin hocam çay kaç lira sanki evine götür sinema falan.
Uydur film izleyin cips falan alırsın ya da patlamış mısır vardır her evde bulunur patlat yiyin izleyin.

Herkese merhaba. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim geçen gün sınıfımızdan bir kız yanıma geldi, hafif utangaç bir tavırla benden hoşlandığını (10 dk uğraştım söyleyene kadar) söyledi ilk dönemin sonundan beri benden hoşlanıyormuş.

Aşk sadece para değildir be hocam yeri gelir parkta oturup simit yersiniz yeri gelir lüks mekanlarda yemek yersiniz ama yine de gerçekten aşık değilseniz işleri çok ilertmemeniz daha iyi olur sizin için ve eğer bir yardıma ihtiyacınız olursa beni etiketlerseniz bir çözüm yolu bulmaya çalışırız iyi sosyaller.

Ama şöyle bir durum var benim daha önce kız arkadaşım olmadı ne yapacağimi bilmiyorum, benden bir şey ister de yapamam diye kendimi yiyip bitiriyorum. Ben bir tişört almak için bile 1 ay para biriktiren bir gencim cepte bir kuruş param olmuyor. Çok utanıyorum onunla bir çay içmeye bile gidemeyecek durumdayım.

Hal böyleyken ben kıza ne diyebilirim ki?

Bir akıl verin çok kötü durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.

Benimle aynı şeyleri yaşıyorsunuz ben bunu deneyimlemiş olarak söylüyorum duygularınızdan emin olun ben olduğumu sanıp yanıldım ve sonuçları iyi olmadı. Hatta o kadar aynı ki bir an bu konuyu ben açtım sandım.

Kızı seviyor musun, yoksa kızın seni sevmesini mi seviyorsun?

Bunu kendine sor, olay bundan ibaret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı