Kıza sevdiğini söylerek.Okulda bir kız var. O benden hoşlaniyor anladım ben de ondan hoşlaniyorum. Naz falan yapiyor bir de bana açılmayı falan deniyor ben açılamiyorum. Nasıl açılacağım yardım edin.
Boş iş bunlar ergenlik çağında hormonluktan kaynaklı açılarak hata yapmayın 1-2 senelik geçici hepsi kendine önem ver boş ver bu işleri.Okulda bir kız var. O benden hoşlaniyor anladım ben de ondan hoşlaniyorum. Naz falan yapiyor bir de bana açılmayı falan deniyor ben açılamiyorum. Nasıl açılacağım yardım edin.
Bakir gezsin sonra di mi adamBoş iş bunlar ergenlik çağında hormonluktan kaynaklı açılarak hata yapmayın 1-2 senelik geçici hepsi kendine önem ver boş ver bu işleri.
Gezsin illa malum işi yapması gerekmez mastürbasyon denen bisey varBakir gezsin sonra di mi adam![]()
İhtiyaç sakasiz diyim deli olursun bir süre sonra mastürbasyon yapmaktan sürekli yaparsan ergenlik diyip.Gezsin illa malum işi yapması gerekmez mastürbasyon denen bisey var![]()
Az yapın bir de dikkat edin ban yemeyin.
Az yap tutarlı yap fazla aşırıya kaçmakta sıkıntı.İhtiyaç sakasiz diyim deli olursun bir süre sonra mastürbasyon yapmaktan sürekli yaparsan ergenlik diyip.
Fazla abartmadigin sürece bisey olmaz.Her gün 2 kere çekiyorum fazla mı?
kaç dkda akmalıAz yap tutarlı yap fazla aşırıya kaçmakta sıkıntı.
Fazla abartmadigin sürece bisey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.