at0mdeniz Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #61 Heunzey dedi: Ölürse, başına kalmasın sonra nereden geliyor bu cesaret ? Genişletmek için tıkla... Kimse kafası masaya çarptı diye ölmez. Kafanı duvara sertçe vurunca ölüyor musun?
Heunzey dedi: Ölürse, başına kalmasın sonra nereden geliyor bu cesaret ? Genişletmek için tıkla... Kimse kafası masaya çarptı diye ölmez. Kafanı duvara sertçe vurunca ölüyor musun?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 25 Aralık 2021 #62 at0mdeniz dedi: Kimse kafası masaya çarptı diye ölmez. Kafanı duvara sertçe vurunca ölüyor musun? Genişletmek için tıkla... Sanırım sen vücut hassasiyetini görmemişsin yazık sana uygulayan olmamış galiba. Ben uyguladım sonuçlarını görüyordum az daha
at0mdeniz dedi: Kimse kafası masaya çarptı diye ölmez. Kafanı duvara sertçe vurunca ölüyor musun? Genişletmek için tıkla... Sanırım sen vücut hassasiyetini görmemişsin yazık sana uygulayan olmamış galiba. Ben uyguladım sonuçlarını görüyordum az daha
at0mdeniz Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #63 Heunzey dedi: Sanırım sen vücut hassasiyetini görmemişsin yazık sana uygulayan olmamış galiba. Ben uyguladım sonuçlarını görüyordum az daha Genişletmek için tıkla... Bana uygulandı çok uygulandı.
Heunzey dedi: Sanırım sen vücut hassasiyetini görmemişsin yazık sana uygulayan olmamış galiba. Ben uyguladım sonuçlarını görüyordum az daha Genişletmek için tıkla... Bana uygulandı çok uygulandı.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 25 Aralık 2021 #64 at0mdeniz dedi: Bana uygulandı çok uygulandı. Genişletmek için tıkla... Gel deney yapalım o zaman ben sana uygulayayım bir şey olmazsa sende kıza uygula.
at0mdeniz dedi: Bana uygulandı çok uygulandı. Genişletmek için tıkla... Gel deney yapalım o zaman ben sana uygulayayım bir şey olmazsa sende kıza uygula.
at0mdeniz Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #65 Heunzey dedi: Gel deney yapalım o zaman ben sana uygulayayım bir şey olmazsa sende kıza uygula. Genişletmek için tıkla... Sokakta az kavga etmedim.
Heunzey dedi: Gel deney yapalım o zaman ben sana uygulayayım bir şey olmazsa sende kıza uygula. Genişletmek için tıkla... Sokakta az kavga etmedim.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #66 at0mdeniz dedi: Yok sadece sordum belki kafasını masaya vurmak veya yüzüne bir yumruk yeter gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son şiddet derim yoksa içinde kalıyor önce sövseydim sonra döverdim diyebilirsin ondan dedim.
at0mdeniz dedi: Yok sadece sordum belki kafasını masaya vurmak veya yüzüne bir yumruk yeter gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son şiddet derim yoksa içinde kalıyor önce sövseydim sonra döverdim diyebilirsin ondan dedim.
at0mdeniz Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #67 LerFly dedi: En son şiddet derim yoksa içinde kalıyor önce sövseydim sonra döverdim diyebilirsin ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Bana vuran bir kişiye vurmamda bir sakınca yok bence.
LerFly dedi: En son şiddet derim yoksa içinde kalıyor önce sövseydim sonra döverdim diyebilirsin ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Bana vuran bir kişiye vurmamda bir sakınca yok bence.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #68 at0mdeniz dedi: Bana vuran bir kişiye vurmamda bir sakınca yok bence. Genişletmek için tıkla... Kavgayı önce o başlattıysa sıkıntı yok.
at0mdeniz dedi: Bana vuran bir kişiye vurmamda bir sakınca yok bence. Genişletmek için tıkla... Kavgayı önce o başlattıysa sıkıntı yok.
at0mdeniz Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #69 LerFly dedi: Kavgayı önce o başlattıysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen şikayet ederse nefsi müdafaa derim geçerim.
LerFly dedi: Kavgayı önce o başlattıysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen şikayet ederse nefsi müdafaa derim geçerim.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #70 at0mdeniz dedi: Ha ayrıyeten kız benden kalıplı ve güçlü. Genişletmek için tıkla... Ondan kalıplı öğretmenler de vardır herhalde
at0mdeniz dedi: Ha ayrıyeten kız benden kalıplı ve güçlü. Genişletmek için tıkla... Ondan kalıplı öğretmenler de vardır herhalde