Bir kız ile mesajlaşmak

Ya seni deniyor, "bakalım beni bekleyecek mi?" diye. Ya da sen ikinci plandasın canı sıkıldığında seninle konuşuyor.

Ya seni deniyor, "bakalım beni bekleyecek mi?" diye. Ya da sen ikinci plandasın canı sıkıldığında seninle konuşuyor.
Başka bir erkek ile konuşmadığına neredeyse eminim .Çok ders çalışan bir kız .Mesela sınava gireceğiz hoca sınav kağıtlarını dağıtana kadar notlarını kaldırmıyor .Belkide dersleri için endişeleniyordur .

Dersleri için endişelense bile, sana "şu an olmaz, derslerim benim için daha öncelikli başka zaman konuşalım" yazması 30 saniyesini almaz. Dediğine göre de kız mesajları görüyordu.

Mesaj atsın, bu sefer sen cevap verme. Gör bak o da aynı şeyleri düşünecek senin için. İşin sırrı sadece empati sen ne düşünüyorsan şuan onun hakkında o da aynısını düşünecek dediğim şeyi yaparsan.

2 tip kız vardır, sanalda konuşan; gerçekte susan. Gerçekte konuşan; sanalda susan. Hangisi daha gerçekçi dersen, hangisinde daha çok ayağı varsa derim. Bence egoistin teki olabilir, ama yinede gönül işte. Kendini ezdirme kardeş, sonra bırakıp gidiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…