Bir kız neden uzun uzun bakar?

Yer
Denizli
Daha fazla  
Bir kadın sürekli bana bakıyorsa ve benim de ona baktığımda gözünü ayırmadan 3-5 saniye kilitli bir şekilde bana bakıyorsa, ben kafamı çevirmedikçe bakışlarını kaçırmıyorsa amacı nedir? Fark ediyorum kızın da bana ilgisi var, ona baktığım zaman o zaten bana bakıyor oluyor. Dalmış, şaşkın ve gözleri büyümüş parlar bir şekilde. Kendimce çıkarımlarım oldu, gidip tanışıp konuşacağım elbette lakin size de danışmak istedim.
(Her erkeğe böyle bakan ve manipüle eden bir kız değil.)

Niyetini anlamak çok zor hocam konuşmadan. Genelleme yaparsak hoşlantı olduğu için bakıyor olabilir. Dalga geçme amaçlı olduğunu da sanmıyorum

@SeanStrickland Bir kere aramızda kısa bir sohbet geçti.

Yan gözle bakmıyormuşum gibi yapıyorum antrenmandayım, 10 saniye falan baktı, bende baktım 5 saniye bakıştık vücudu bana dönük bir biçimde vs kafamı çevirdim. Birçok kez aynısı oldu, normalde önemsemem lakin devamı gelecek eminim.

@barisakarsu Katılıyorum, duruma göre deneyeceğim, şans dileyin.

Son düzenleme:
@SeanStrickland @barisakarsu Teşekkür ederim öncelikle, o antrenman inanılmaz enerjik ve iyiydim. Su gibi terlemiş kıpkırmızı olmuştum. İlgi çekiciydi. Onun dışında bende konularda bunu yazıyorum bakışma konusu önemsiz vs. diye hak veriyorum.

Arkadaşlar 325 takipçili 600 kişiyi takip eden kızdan olur mu (!) 😀 Lanet olsun. @SeanStrickland @barisakarsu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı