Bir kıza açıldım

Senin konuyu okuyunca bu arada aklıma Behzat.Ç geldi niye ise
Çok garip, iş işten geçmiş de nerede hata olduğunu anlamadım. Kız borderline yada bipolar olabilir, kötü zamanına denk gelmiş de olabilirsin.
Ne yapalım hocam. Yapacak bir şey yok. Hayatın sonu da değil. Sağlam bir dost yalan yok. Bende öyleyim. Hiçbir kimseye anlatamadığı derdini babasına dahi anlatamadığı derdini bana anlatmıştı kız. Ben yarın göğüs çalışır, bench atarım geçer gider. Bazen olmaz. Hayat zor mücadeleye devam.

Ah ah yok mu bu kızların şu tavırları. Sorsan arkadaşız derler ama olaya baktığında sanki 10 yıllık evliymişsin gibi. Kıza hislerim bitti demişsin ama gene de kıza bir şans daha vermek istiyorsan kıza yüz verme. Anlatsın anlatsın anlatsın sonuna tamam yaz ok yaz geç. Kaçan kovalanır.

Ne yapalım hocam. Yapacak bir şey yok. Hayatın sonu da değil. Sağlam bir dost yalan yok. Bende öyleyim. Hiçbir kimseye anlatamadığı derdini babasına dahi anlatamadığı derdini bana anlatmıştı kız. Ben yarın göğüs çalışır, bench atarım geçer gider. Bazen olmaz. Hayat zor mücadeleye devam.
Kızlar böyle zaten. Kitap gibi sana konuşur, sen açılırsın arkadaş olarak görür. Bal gibi derdini anlatıp kafayı rahatlatmasını biliyor ama :)

Cenk Hoca ve Dr.RedPill'in redpill videolarını izlemeni kesinlikle öneririm.

Ah ah yok mu bu kızların şu tavırları. Sorsan arkadaşız derler ama olaya baktığında sanki 10 yıllık evliymişsin gibi. Kıza hislerim bitti demişsin ama gene de kıza bir şans daha vermek istiyorsan kıza yüz verme. Anlatsın anlatsın anlatsın sonuna tamam yaz ok yaz geç. Kaçan kovalanır.
Sanki otomatikmen Aerodinamik'i yamuk olan doblolar gibi hepsi cidden böyle gösterme kardeşim bu kadar ilgiyi gösterme

Yok kanka öyle bir kız değil çok iyi biliyorum. Zaten benden de zengin parası pulu hiç eksik olmuyor. Bana bazen haberim olmadan sipariş falan veriyor. Kullanacak olsam ben kullanırdım onu ikimiz de öyle birisi değiliz. Zıt karakterleriz. O çok duygusal bir şey desem hemen ağlayacak bir tip bende tam tersi başımın ucunda ölümde olsa umursamayacak bir tipim.
Bulmuşsun yağlı kapıyı kaçırma derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı