Bir kıza açıldım

Senin konuyu okuyunca bu arada aklıma Behzat.Ç geldi niye ise
Çok garip, iş işten geçmiş de nerede hata olduğunu anlamadım. Kız borderline yada bipolar olabilir, kötü zamanına denk gelmiş de olabilirsin.
Ne yapalım hocam. Yapacak bir şey yok. Hayatın sonu da değil. Sağlam bir dost yalan yok. Bende öyleyim. Hiçbir kimseye anlatamadığı derdini babasına dahi anlatamadığı derdini bana anlatmıştı kız. Ben yarın göğüs çalışır, bench atarım geçer gider. Bazen olmaz. Hayat zor mücadeleye devam.

Ah ah yok mu bu kızların şu tavırları. Sorsan arkadaşız derler ama olaya baktığında sanki 10 yıllık evliymişsin gibi. Kıza hislerim bitti demişsin ama gene de kıza bir şans daha vermek istiyorsan kıza yüz verme. Anlatsın anlatsın anlatsın sonuna tamam yaz ok yaz geç. Kaçan kovalanır.

Kızlar böyle zaten. Kitap gibi sana konuşur, sen açılırsın arkadaş olarak görür. Bal gibi derdini anlatıp kafayı rahatlatmasını biliyor ama

Cenk Hoca ve Dr.RedPill'in redpill videolarını izlemeni kesinlikle öneririm.

Sanki otomatikmen Aerodinamik'i yamuk olan doblolar gibi hepsi cidden böyle gösterme kardeşim bu kadar ilgiyi gösterme

Bulmuşsun yağlı kapıyı kaçırma derim.

Bu kızları çözebilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim. Gerçekten çok garip varlıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…