Hocam bundan 5 yıl sonra uyurken akla gelen kötü anılardan biri olmasını istemiyorsanız açılın %50 ihtimaliniz var en azından denedim dersiniz lütfen açılın.
Hocam çok haklısınız gerçekten. Ama şunu belirtmek isterim ki daha önce bir kıza çıkma teklifi etmedim. Yani biriyle sevgili de olmadım. Önceden böyle platonik oldu, ben yine açılmadan yoluma devam ettim. Sonuçları nasıl olurdu bilemiyorum. Belki bu belirsizliği seviyorum. Ya da hayatımın en güzel anlarını kaçırıyorum.
Ben buna katılıyorum hala imkanın varsa açıl. O kadar zor bir şey değil bir çiçek al geç karşısına seni seviyorum de biliyorum kolay değil ama yaptıktan sonra aldığın cevap seni çok rahatlatacak olumlu ya da olumsuz olsa da.
Ben buna katılıyorum hala imkanın varsa açıl. O kadar zor bir şey değil bir çiçek al geç karşısına seni seviyorum de biliyorum kolay değil ama yaptıktan sonra aldığın cevap seni çok rahatlatacak olumlu ya da olumsuz olsa da.
Kız nasıl tepki veriyorsa ona göre engelli değilse hayır deyip sadece yüzüne bakmayacaktır. Eğer seni arkadaş olarak görüyorum derse (genelde olumsuz cevap böyle oluyor) bir şekil tamam de kaç git oradan bir daha da konuşma.
Kız nasıl tepki veriyorsa ona göre engelli değilse hayır deyip sadece yüzüne bakmayacaktır. Eğer seni arkadaş olarak görüyorum derse (genelde olumsuz cevap böyle oluyor) bir şekil tamam de kaç git oradan bir daha da konuşma.