Arkadaşlar bir buçuk senedir bir kız aklımda. Yaklaşık bir yıl önce çıkma teklifi ettim fakat büyük ihtimalle hoşlandığı başka biri olduğu için reddetti. Şu an 12. sınıfım ve açık lisedeyim. Ama kız okula gidiyor. Yani görme ihtimalim çok olmuyor. (kız zaten eskisi gibi aklımda değil yani kabul etmese de üzülmem bu saatten sonra. Ama içimde ukde kaldı, o yüzden yazmak istiyorum.) Kızın Instagram'ı yok ama numarası var. WhatsApp'tan yazsam olur mu? (başka şansım yok zaten.) Kız biraz egoist ve asosyal gibi. Nasıl bir üslupla yazmalıyım? Nasıl etkileyebilirim? (Buradaki kız arkadaşlara soruyorum size nasıl yazılırsa etkilenirsiniz?)
Yazma, yazarsan kendine saygisizlik etmis olursun. Sen üzülürken o basklarini kafasinda kuruyordu. Şimdi kabul etse bile gercekten sevdigi icin olmayacak. Nerden biliyorsun diye sorma.
Yazma, yazarsan kendine saygisizlik etmis olursun. Sen üzülürken o basklarini kafasinda kuruyordu. Şimdi kabul etse bile gercekten sevdigi icin olmayacak. Nerden biliyorsun diye sorma.
Neden özellikle kızlar diye yazdın anlayamadım, kızlara erkeklere nasıl yaklaşılır gibi sorular sor bence. Görmüşken kouyu da cevaplayıvereyim. Bir buçuk senedir aklımda diyorsun, bazı arkadaşlar kız ego yapmasın tarzı yorumlar yapmış. Ya bırak kardeşim yapıyorsa yapsın, senin içinde kalacağına onun içinde kalsın. Git yaz bence, ilk mesajı sorduysan da bence, "Selam Merve (kızın adı Merve olsun) ben liseden Ahmet (nerden tanıştıysanız artık), naber veyahut nasılsın ? gibi bir giriş olabilir. Hatırlarsa iyim sen falan diyip konuya girmeni bekleyecek, sen de lisede ortak bir arkadaşınızın numarasını falan iste yalan değil mi. Araya bir iki hafta koy, hal hatır sor baktın tersliyor, sen de tersle kapat muhabbeti yoluna bak, haaa terslemiyor gel teşekkür et Konuyu güncellemeni bekliyor olacağım bahtın açık olsun
Bir buçuk senedir aklımda diyorsun, bazı arkadaşlar kız ego yapmasın tarzı yorumlar yapmış. Ya bırak kardeşim yapıyorsa yapsın, senin içinde kalacağına onun içinde kalsın.
O cümleyi sana istinaden yazmadım bilgin olsun. Cringe yaklaşabilir kız fakat, kız dediğimiz varlık Allah değil (tövbe haşa) Kız nasıl tepki veriyorsa ona göre adım atmak lazım, en önemlisi kendini ezdirmemek, altta kalmamak
O cümleyi sana istinaden yazmadım bilgin olsun. Cringe yaklaşabilir kız fakat, kız dediğimiz varlık Allah değil (tövbe haşa) Kız nasıl tepki veriyorsa ona göre adım atmak lazım, en önemlisi kendini ezdirmemek, altta kalmamak