Bir kıza kendimi nasıl sevdiririm?

Emir2022

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben 8. sınıfa gidiyorum ve belki size saçma gelebilir ama çocukluk işte 5. sınıftan beri sevdiğim bir kız var fakat küçüklük işte sevgi miydi hoşlantı mıydı bilmiyorum ama araya korona falan girince 2 yıl aradan sonra kızdan artık ilgimi kestim, yani doğal olarak onu unuttum fakat okula 7. sınıfın yaz döneminde tekrar başladıktan sonra yine ona aşık oldum tamam belki saçma belki komik ama ne olur bana yardım edin.

Not: Kendisi benden nefret eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneler önce hemen hemen aynı olayı ben de yaşadım. Sınıfta hoşlandığım bir çocuk vardı ve bu çocuk bana kör kütük aşıktı. Sürekli benden hoşlandığını belli ediyordu ama ben sınav senesi olduğu için ertelemek istiyordum. Onun da kalbini kırmak istemediğim için yüz vermiyor gibi yapıyordum ama tamamen de kapıyı kapamıyordum. Bazen saçımı çeker giderdi ben de ona çok kızardım ama aslında hoşuma giderdi. Neyse bir gün öğrendim ki yan sınıftan bir kızla sevgili olmuş. Tabii bunu öğrenir öğrenmez acayip pişman oldum, keşke onu sevdiğimi söyleseydim dedim ama nafile. Kızla çocuk sene sonuna kadar ayrılmadılar, sonrasını da ben bilmiyorum. Yani demem o ki başka kızlara yönelip esas kızın dikkatini çekebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneler önce hemen hemen aynı olayı ben de yaşadım. Sınıfta hoşlandığım bir çocuk vardı ve bu çocuk bana kör kütük aşıktı. Sürekli benden hoşlandığını belli ediyordu ama ben sınav senesi olduğu için ertelemek istiyordum. Onun da kalbini kırmak istemediğim için yüz vermiyor gibi yapıyordum ama tamamen de kapıyı kapamıyordum. Bazen saçımı çeker giderdi ben de ona çok kızardım ama aslında hoşuma giderdi. Neyse bir gün öğrendim ki yan sınıftan bir kızla sevgili olmuş. Tabii bunu öğrenir öğrenmez acayip pişman oldum, keşke onu sevdiğimi söyleseydim dedim ama nafile. Kızla çocuk sene sonuna kadar ayrılmadılar, sonrasını da ben bilmiyorum. Yani demem o ki başka kızlara yönelip esas kızın dikkatini çekebilirsin.
Ya beni sevmiyorsa

Hoşlandığı veya ilgi duyduğu alanlar hakkında bilgi sahibi ol. Onun sevdiği tarzda müzikler dinle, kitaplar oku. Dünyaya onun bakış açısıyla bakmaya çalış. Ama unutma, aynısı olursan senden sıkılabilir. Kendin ol ama onun tarzına da hakim ol. Onu sıkma, hayatına karışma. Bu ikisini yaparsan seni sevmek yerine senden nefret eder ve onun hayatında figüran olursun. Zamanla hoşlanır veya hoşlanmaz. Kesin hoşlanacak diye bir şey yok. O yüzden olumsuz cevaba da kendini hazırla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı