Bir kıza nasıl açılınır?

UmutTT78

Hectopat
Ortaokuldan arkadaşımla şans eseri aynı işte çalışıyoruz. 2 senedir kızla görüşmeme rağmen orta okuldaki samimiyetimiz daha var. Kızın bana yürüdüğünü hissediyorum ama ben hiçbir şekilde ona yuruyemiyorum. Konuşurken gözlerine yüzüne bakamıyorum kıza acılmak istiyorum ama acılamıyorum. Kızla karşılaşınca merhaba falan diyebiliyorum birazcık konuşuyorum ama konuşacak bir şey bulamıyorum, mal mal yanında kalıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde ben telefondayken sevdiğimi hissetiririm, söylemeye çekinmem çünkü elbet gidecekler eğer Lisede isen sal gitsin söyle. Kolay kolay hiçbir kızla 4-5 yıl birlikte olamazsın o yaşlarda.

Genelde ben telefondayken sevdiğimi hissetiririm, söylemeye çekinmem çünkü elbet gidecekler eğer Lisede isen sal gitsin söyle. Kolay kolay hiçbir kızla 4-5 yıl birlikte olamazsın o yaşlarda.
Tamam ben ona teklif ettim ama beni reddederse 2ay boyunca ben onun yüzüne nasıl bakacağım

Tamam ben ona teklif ettim ama beni reddederse 2ay boyunca ben onun yüzüne nasıl bakacağım
Söylemez isen daha çok üzülürsün. Duygularınızı sevdiğiniz kişiye aktarın.

Evet olursun. Hatta nefret bile kazanırsın. Akşam çıkışta işin var mı bir yerlere gidelim mi yemek yiyelim mi gibi randevu tekliflerinde bulun zaten kabul ediyorsa hoşlanıyordur. Güzel güzel sohbet edersiniz yani sohbet etmeyi biliyorsundur bilmiyorsan ortak arkadaşlarından bahsedip yaşanmış komik anılarından bahsedebilirsin yaptığın salaklıklar onu güldürüyorsa olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…