Bir kıza nasıl açılınır?

Dostça sevgiyi kızlar farklı yorumluyor genelde o tip düşüncelere sahip kızlar IQ olarak sıkıntılı ya da "Nargile içem de Cool gözükem" kısım nedense "çirkin" bir erkekle arkadaş olunca her kelimesini 50183718 kere düşünüp "kötü bir halt düşünmüş mü" diye arıyorlar :) Bu da gayet normal sanırım.
Evet doğrudur ama varoş kızlarla takılmayın sizde :D

Türkiye'de bir kızın sana duyguları olsa bile ima yapar. Gelip sana peşin peşin seviyorum, aşığım demez. Türkiye çünkü burası, herkes prenses.

Benim fikrimi soracak olursan, madem eskiden gelen bir tanışıklığınız ve samimiyetiniz var bunu sürdür. İş çıkışı kahveye davet et mesela. Daha sonra bu akşam yemeği vs. olur. Biraz vakit geçir. Nelerden hoşlandığını sor. Ona göre biraz konuşturursan kızı bayır aşağı gidersiniz. Genelde kadınlar konu açıldıktan sonra açılıyorlar ve artık akış onlara kalıyor.

Yüzüne, gözüne bakarak konuşmak önemli. O da insan sen de insansın. Kimseden utanma, çekinme.

Çok sıkmadan mesajlar da at arada. Cevap veriyorsa düzenli ve önemsiyorsa anlarsın bir şeyler zaten.
Bak bu söylediklerine katılıyorum.

Dostum hic kendini kastiracak hareketlerde bulunma. Sadece ilk zamanlar konusacagin bazi kelimeleri secersin o kadar onun disinda acilacam diyede kendini kastirma. Bazi seyleri soylediginde buyusu kacar. Ufaktan seninle vakit gecirmekten keyif aldigini soylersin zamanla daha guzel olur bir seyler. Planla planlarina dahil olmak icin veya seninle vakit gecirmek icin oda hevesliyse zamanla hepsi olur.
Bu isin gercekten pamuk ipligine bagli oldugu tek sey buyusunu bozmamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yaklaşırsınız bilmem ama böyle yaklaşmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz boş beleş bir insan olduğum doğrudur raporlamazsanız makbule geçer. 😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı