Bir kıza nasıl yazılmalı?

Birkaç gündür bir kız çok hoşuma gidiyor. Bugün Instagram'ını almak için gittim kızın yanına, selam dedim elimi uzattım kız sanırım bir afalladı. 10 saniye sonra elini uzattı. Sonra da ben utandım o bir şey demedi ben bir şey demedim arkamı döndüm uzaklaştım oradan. Az önce baktım ki kızı Instagram'dan zaten takip ediyormuşum sizce yazsam mı? Yazacaksam da ne yazmalıyım, nasıl toparlarım bu durumu?

Hocam bence merhaba seni tanımak istiyorum falan yazabilirsiniz ben öyle yapmıştım dönüş sağlamıştı tabii kızdan kıza değişebilir ben sadece fikrimi söyledim başka arkadaşlarımızında tavsiyeleri olabilir

Yeni nesil kızların %90'ı klasik selamları sevmiyor, dalga geçiyor. Esprili bir şeyler dene.

@HD4450 normal konuş fazla ilgi vermeden kızı beğendiğini belli et samimiyeti artır ve bir yerde takilmaya davet et kahve dünyasıni öneririm. Çok ekstra bir şey yapmana gerek yok kız beğenmiyosa beğenmiyodur.

Burcun ne tarzı bişey yaz.
Selam, merhaba, naber, nasılsın, tanışalım mı, bişey sorabilir miyim? gibi şeyler asla yazma.
Tabii sana yazsın diye story koysan daha iyi olur. Senin ona talep gösterip yazmandan ziyade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…