Bir kıza nasıl yazılmalı?

Birkaç gündür bir kız çok hoşuma gidiyor. Bugün Instagram'ını almak için gittim kızın yanına, selam dedim elimi uzattım kız sanırım bir afalladı. 10 saniye sonra elini uzattı. Sonra da ben utandım o bir şey demedi ben bir şey demedim arkamı döndüm uzaklaştım oradan. Az önce baktım ki kızı Instagram'dan zaten takip ediyormuşum sizce yazsam mı? Yazacaksam da ne yazmalıyım, nasıl toparlarım bu durumu?

Hocam dayınızla mı selamlaşıyorsunuz 😆? Kafada tokuştursaydınız keşke.

Dostlar yazdım kıza pek pas vermedi bende uğraşmadım. Yine başaramadık.
Olay 1 kıza yazmak değil ki. Talep görmek. Ayrıca 100 kişiye 1000 kişiye yazman gerekiyor. Çok büyük bir yarış var.

Dostlar yazdım kıza pek pas vermedi bende uğraşmadım. Yine başaramadık.
Hiç moralini bozma merak etme vardır nasibin dostum

Olay 1 kıza yazmak değil ki. Talep görmek. Ayrıca 100 kişiye 1000 kişiye yazman gerekiyor. Çok büyük bir yarış var.
Aynen öyle Türkiye'de sanaldan ilişki yapmak çok zor bizden başka 50 tane erkek yazıyordur.

@518900 bence sanaldan yapmak daha kolay ama dediğin gibi her kıza 50 tane erkek belki daha fazlası yazıyo. Ama seninde bir avantajin oluyo o da şu sende istediğin kadar kıza yazabiliyosun ve ortalama falan tipin varsa konuşmayı da biliyosan illaki biri bakıyor. Gerçek hayatta sorun şu hadi bir tane kıza yürüdün başarısız oldun ikincide de aynı şeyi yaparsan çok yüksek ihtimalle abaza sapık damgası yersin. Ve kiz seni beğense bile sevgili olmak istemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı