Bir kızdan hoşlanıyorum nasıl sevgili olurum?

Bana özel olan hareketleri var ama yani biraz daha açarsanız konuyu daha anlayışlı olabilir
Mesela size karşı bakışları değişikse, sizin yanınızda daha çok zaman geçiriyorsa, size karşı hep gülümsüyorsa, sizle konuşurken gözlerinize bakıyorsa uzun uzun, sizle konuşurken temas kuruyorsa. Bunun gibi..

Bundan başka bir yolu yok mu peki? Sınıfta tek düzgün kız o çünkü ayrıca böyle bir şey yaparsam sınıfta adım çıkabilir ve sınıfta yakın olduğum tek kız o

Hocam araba oyunu indirip arka cama seni seviyorum yazın drift atarken videosunu çekip kıza atarak göster

Beyler her şey için teşekkürler kızın gönlü başkasındaymış bugün öğrendim içimize atıp eyvallah çekmekten başka seçenek kalmadı

Her şey için teşekkürler kızın gönlü başkasındaymış bugün öğrendim içimize atıp eyvallah çekmekten başka seçenek kalmadı.

Ben de belki bir iki taktik alirim diye bunu okuyordum, sonunun güzel biteceğini umusttum. Geçmiş olsun.

Sadece kendin ol. Seni sevecekse kendi halinle sevsin. Kızı etkilemek için absürt rollere girme. Ona değer verdiğini hissettir. Olacağı varsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…