Olricc Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #61 Dyflinn dedi: Kusura bakmayın ama liseli birinin size bakacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam isabet hocam.Daha önce benzer olaylar başıma geldi bu arkadaş gibi.Kız ya gerçekten anormal biri ya da arkadaşımızın aklıyla oynuyor o yaşta kızlardan beklenmicek şey değil aslında,kendince şaka yapıyor olabilir.Umarım boşa umutlandırmıyordur
Dyflinn dedi: Kusura bakmayın ama liseli birinin size bakacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam isabet hocam.Daha önce benzer olaylar başıma geldi bu arkadaş gibi.Kız ya gerçekten anormal biri ya da arkadaşımızın aklıyla oynuyor o yaşta kızlardan beklenmicek şey değil aslında,kendince şaka yapıyor olabilir.Umarım boşa umutlandırmıyordur
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 27 Nisan 2021 #62 xCheesy99 dedi: Ortaokul 3 ben, lise 1 ise kız. Genişletmek için tıkla... Büyümeyi dene. sjsjs @xCheesy99 hocam şöyle düşünün 5. sınıf bir kız sizden hoşlanıyor xd.
xCheesy99 dedi: Ortaokul 3 ben, lise 1 ise kız. Genişletmek için tıkla... Büyümeyi dene. sjsjs @xCheesy99 hocam şöyle düşünün 5. sınıf bir kız sizden hoşlanıyor xd.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #63 Çocuğu niye gaza getiriyorsunuz? Liseli biri kolay kolay ortaokullu biriye bakmaz. Troll amaçlı yapıyorda olabilir kız. Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Çocuğu niye gaza getiriyorsunuz? Liseli biri kolay kolay ortaokullu biriye bakmaz. Troll amaçlı yapıyorda olabilir kız.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.475 Çözümler 5 28 Nisan 2021 #64 O iş yaş dostum.