Bir kızdan hoşlanıyorum

@Changing Star yok hocam ya hiçbir kız ileride sevgili olabiliriz diye senle arkadaş olmaz. Anca beğenmiyodur ama ilgini sömürmeye okeydir öyle olur. Zaten sohbet etme belirgin bir öncelik değil o zaman hep Meriç tipindeki çocuklarla sevgili olurdu kızlar ama olmuyorlar. Tabiki de biraz da olsa konuşmayı bilmen lazım.

@Changing Star yok hocam ya hiçbir kız ileride sevgili olabiliriz diye senle arkadaş olmaz. Anca beğenmiyodur ama ilgini sömürmeye okeydir öyle olur. Zaten sohbet etme belirgin bir öncelik değil o zaman hep Meriç tipindeki çocuklarla sevgili olurdu kızlar ama olmuyorlar. Tabiki de biraz da olsa konuşmayı bilmen lazım.
Hocam arkadaş olmadan, konuşmadan, birbirini tanımadan, yakın olmadıktan sonra sevgili de olunmaz ki. İlk başta sevgili olmak düşünülmez zaten, sevgili işi zamanla olur. Tip önemlidir tabii ama sohbet devam etmedikçe tipin bir önemi kalmıyor mesela.

Sağlam ilişkiler için her şey yavaş yavaş gelişmeli. Çat diye sevgili olup çat diye de ayrılıyorlar sonra da ağlıyorlar. E sen gelişmesine izin vermedin ki niye ağlıyorsun.

Göreceli şeyler bunlar.

@Changing Star hocam asıl senin dediğin kafadaki adamlar asıl ağlayan tarafta oluyor. Ben kıza takılmalık gözle bakıp ilişki bitince ağlayan biri görmedim. Genç yaşlarda bu kafada olman lazım zaten. yoksa ya kızların tatlı arkadaşı olarak kalırsın veya sürekli aldatılan üzülen tarafta olursun. Çünkü senin dediğin gibi yapsak kızla arkadaş kaldık başta düşük ihtimalle sevgili olduk diyelim hala kızı tanımıyoruz ne yapar nasıldır bilmiyoruz. Birini tam tanımanın yolu çünkü o kişiyle konuşmak değil özellikle kızsa sana karakterini doğru düzgün anlatmayacak zaten. Anca nasıl tanırsın kızı iyi tanıyan güvendiğin tanıdığın biri vardır veya kızın davranışlarını izlersin o şekil tanırsın. Lakin o da zaman kaybı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı