Bir kızdan hoşlanıyorum

zionx

Femtopat
3-4 aydır konuştuğum bir kız var ilk görüşümden beri hayallerimi süsleyen bir tip. Önceden aramız çok iyiydi sürekli şakalaşır konuşurduk arada sırada soğuk yapardı ama biraz katı kurallı bir ailesi olduğu için bir şey yapmazdım ellemezdim. O da toparlayınca gelip özür dilerdi her şey çok iyiydi fakat 1 haftalık tatilde Galatasaray'lı olduğundan durum yapayım Fenerbahçeli'ler için sonra X kişisi de baksın ağlasın falan dedi. Gece olduğundan duygularım baskın şalterlerim attı seni engelleyeceğim özür dilerim yazdım. Engelle sen bilirsin yazdı bir yandan da açıklama yaptı aylardır konuşmuyorum falan diye ben de hatamı o sıra anlayıp özür dilerim falan dedim. Bayağı bir batırdım ortalığı ne yapacağımı bilemedim o da konuyu kapattı iyi geceler deyip, ablası gelecekti. Ben de utanıp öbür akşam tekrar özür dilerim yazdım annesi beni engelledi. Kızın arkadaşıyla yakın olduğum için ondan öğrendim. Özür dileyecekse okulu bekleseymiş keşke falan demiş. Ben de Konya'ya gezmeye gidince ona kelebekli bir ayna aldım. Hediye paketine sardım üstüne tatlı tatlı stickerler yapıştırdım gittim vermeye sınıfına(farklı sınıflardayız) ciddi misin ben gidiyorum dedi bir anda kalktı gitti. Şok olduk arkadaşıyla birlikte. Sonra ben de teneffüs bitene kadar gitmedim sırasının başında bekledim gelince hediyeyi aldı özür diledim aç diye yalvardım açtı fakat aynayı kullanmadı paketini bile açmadı. Normalde çok tatlı güler yüzlü kız bir anda surat yapmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyor mu yoksa trip mi atıyor o yüzden mi soğuk yapıyor bilmiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Benim bu olaylardan sonra ne yapmam gerek? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim değerli mesajlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• mesaj.jpg
    mesaj.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 81
  • mesaj1.jpg
    mesaj1.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 71
  • mesaj2.jpg
    mesaj2.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 67
3-4 aydır konuştuğum bir kız var ilk görüşümden beri hayallerimi süsleyen bir tip. Önceden aramız çok iyiydi sürekli şakalaşır konuşurduk arada sırada soğuk yapardı ama biraz katı kurallı bir ailesi olduğu için bir şey yapmazdım ellemezdim. O da toparlayınca gelip özür dilerdi her şey çok iyiydi fakat 1 haftalık tatilde Galatasaray'lı olduğundan durum yapayım fenerbahçeli'ler için sonra X kişisi de baksın ağlasın falan dedi. Gece olduğundan duygularım baskın şalterlerim attı seni engelleyeceğim özür dilerim yazdım. Engelle sen bilirsin yazdı bir yandan da açıklama yaptı aylardır konuşmuyorum falan diye ben de hatamı o sıra anlayıp özür dilerim falan dedim. Bayağı bir batırdım ortalığı ne yapacağımı bilemedim o da konuyu kapattı iyi geceler deyip, ablası gelecekti. Ben de utanıp öbür akşam tekrar özür dilerim yazdım annesi beni engelledi. Kızın arkadaşıyla yakın olduğum için ondan öğrendim. Özür dileyecekse okulu bekleseymiş keşke falan demiş. Ben de Konya'ya gezmeye gidince ona kelebekli bir ayna aldım. Hediye paketine sardım üstüne tatlı tatlı stickerler yapıştırdım gittim vermeye sınıfına(farklı sınıflardayız) ciddi misin ben gidiyorum dedi bir anda kalktı gitti. Şok olduk arkadaşıyla birlikte. Sonra ben de teneffüs bitene kadar gitmedim sırasının başında bekledim gelince hediyeyi aldı özür diledim aç diye yalvardım açtı fakat aynayı kullanmadı paketini bile açmadı. Normalde çok tatlı güler yüzlü kız bir anda surat yapmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum beni seviyor mu sevmiyor mu yoksa trip mi atıyor o yüzden mi soğuk yapıyor bilmiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Benim bu olaylardan sonra ne yapmam gerek? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim değerli mesajlarınızı bekliyorum.

Hocam konuyu okumadim ama insanlarla sohbetinizi paylasmayin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı