Kral vb kelimeler kullanıyor arada sıradaHocam oldu bu iş. Bu seni seviyo.
Peki sana hiç reis, kanka, panpa, başkan falan diyor mu ?
Nerden öpecek o kadar da değil be.
Şu an lise sonuncu sınıftayım. Bir kızı çok sevdim, yıllardır da seviyorum ve bu düzen istemsizce devam ediyor. Her gördüğümde kendimi kaybediyorum. Kızın mavi gözleri, sarı kumral karışımı saçları, beyaz teni, gülüşü beni benden alıyor. Hani ergenlik vb. durumlar olabilir diyerekten çok fazla alttan almaya çalıştım kendimi ve zihnimi fakat 18 yaşına geldim ve duygu ile hislerim çok belirginleşti. Ben kızı her gördüğümde sarılmak, sadece sımsıkı sarılmak istiyorum. 14-15 yaşlarındayım, Anadolu lisesine girdim ve kız ile karşılaştık, bir şaşırdım; hani ne oluyor diyorum kendi kendime. Akşam eve gittim o gün, içim kıpır kıpır. O zamanlar küçüğüz tabii. Aradan çok fazla zaman geçmesine rağmen kıza olan ilgim artıyor daha fazla yaklaşıyorum. Gün geldi çattı ben kızla tanıştım.beraber okulda etkinliklere katıldık, edebiyat vb. kızla samimi olduk, okul bahçelerinde karşılaşıp naber nasılsın muhabbetleri yapıyoruz. Ben kıza böyle böyle sana karşı hisler besliyorum diyemedim, o riski cesaret edip alamadım. Kız diger kızlardan farklı. Hani sevgilim olsun, bugun Ali'yle yarın, Mehmet'le sevgili olayım kafasında değil. Karadeniz kızı tabii. kız ciddi bir kişiliğe sahip, kurduğu cümleler çok çerçeveli. Bir gün kızla bahçede sohbet ediyoruz, bir muhabbet geçti, kız güldü ama ne gülmek! kahkaha atıyor. o gün bu gündür ben o kızı çok sevdim. Bu yıl 4. yıl olacak. Erva'yı çok sevdim, seviyorum da. Büyüklerim olarak bana var mı öneriniz, tavsiyeniz? Şunu bilin, ben o kıza sımsıkı sarılıp öpmeyi çok istedim. özgüvenli bir insanım. Okuldaki çoğu kızın bana karşı ilgisi olduğunu soyler çoğu arkadaşım. Çok fazla kız benden hoşlandığını söyledi ama olmuyor, Erva'nın yanında birer hiçler. Ben 1.83 boyunda, esmer, çevremin değimiyle yakışıklı bir insanım. artık bu kıza sahip olmak istiyorum (cinsel olarak algılamayın; sadece sarılıp saçını koklamak, yanağına bir öpücük kondurmaktır gayem o Karadeniz'li dünyalar tatlısı kızın. ).
O ciddiyetsizliği kabul edebilecek kişiliği yok amaHocam müsait bir zamanda, dediğim gibi sınav bitince, bir yerde buluşun/dolaşın ve uygun anı yarattığınızda onu öpün. Verebileceğim adam akıllı bir tek bu örnek geliyor.
Sana nasıl bakıyor ? Gözlerin de ki o sevgiyi görebiliyor musun ? Ya da senle konuşurken falan saçıyla oynuyor mu ?Kral vb kelimeler kullanıyor arada sırada
Hocam, biraz klişe şeyler söylüyorsunuz. Bence arkadaş dediklerinizi biliyordur. (Yanlış anlamayın lütfen.)Sana nasıl bakıyor ? Gözlerin de ki o sevgiyi görebiliyor musun ? Ya da senle konuşurken falan saçıyla oynuyor mu ?
Bence o şeytan dediğiniz şey demiştir engelle diye kız sizi hala seviyor. Bence konuş.okurken bir baktım bunu ben mi yazdım diye. Karadeniz'in neresindesin? Bende de aynı hikaye var. Kızla o kadar samimiysen açıl bence, yakışılıyım da diyorsun. Bende de aynı şey var. Ama biraz farklı, benimki de sarı saçlı mavi gözlü, aynı ilkokul ve ortaokuldaydık. Ama farklı sınıflar. Ben sınıftan pek çıkmadığım için pek muhabbetimiz yoktu. Liseye geçtik, sınıfa bir girdim, bir de ne göreyim. Sol tarafta en ön sırada oturuyor. Biraz utangaç biri olduğum için yanına oturmadım. Beni görünce tanıdı ama pek bir muhabbetimiz yoktu. Sırf onu derslerde iyi görebilmek için sol tarafta en arka sırada oturdum. Çoğu ders sadece onu izledim. Lise 1 2. dönem biz çok samimi olduk. Evlerimiz aynı mahalledeydi, onun ki biraz arkadaydı, ama babannemin evi ile yan yana. Sırf onla daha fazla yürümek için hep babanneme kalmaya diye yürürdüm 1-2 saat sonra eve geri dönerdim. neyse 2 sene böyle devam etti. Çok sami miyiz öyle böyle değil. Ama ben özgüvensizlikten hiç açılamadım. Yakışıklıyımdır, vücudumda iyidir ama hep bir utangaçlık, özgüvensizlik var. Neyse olduk lise 3. yakın arkadaşı var bunun kız. Tam bir şeytan. Lise 3'te ben bu kızla küstüm yakın arkadaşıyla. Ben haklıydım konuda. Sevdiğim kız yanıma geldi, ne oldu dedi niye küstünüz. Hiçbir şey anlatmadım boş ver dedim. Israr etmedi tamam dedi gitti. Baktım bunun arkadaşı sürekli benimkinin yanında geziyor, sanırsın benden koruyor. Ben de o var diye kızın yanına gitmedim, kızı çağırıyorum hemen o bitiyor, düzgün konuşturmuyor. Ben de daha çağırmamaya sadece akşamları telefondan konuşmaya başladık, eve giderken de peşimize takılmaya başladı şeytan, ben de daha onlarla gitmedim, sırf sevdiğim kendi ortamından tiksinmesin sınıfta tek başına kalmasın diye kendimi uzaklaştırdım, anlatamadım olayı. 1 hafta geçti yanıma geldi, niye soğuk davranıyorsun dedi. Yine bir şey diyemedim kulağımda kulaklık vardı, ne yapıyorum müzik dinliyorum dedim. Dinlemeye devam et dedi, ilk defa bir kız için o an gözlerim doldu. 1 sene oldu lise sona geldik hala küsüz telefondan da iletişimi kestik. Şu son 1 hafta artık bu kadar dayanamıyorum dedim. Twitter'dan yazdım, engelledi. İnstadan yazdım egelledi. WPden de yazmadım daha. 2 gün önce doğum günüydü, WPden mesaj attım doğum günü için. Teşekkür ederim dedi yanakları kızarık emoji bıraktı. Ama engellemedi. 2 saat sonra "buradan da engelliyceksin sandım Allah'tan o kadar insafsız değilmişsin" yazdım. Sana karşı değilim yazdı. Ben şok."Sevindim" diye mesaj attım. Baktım Twitter'dan ve Instagram'dan engeli kaldırmış. Şimdi ben napiyim?
O ciddiyetsizliği kabul edebilecek kişiliği yok amabu tavsiye pek olmadı sanki
okurken bir baktım bunu ben mi yazdım diye. Karadeniz'in neresindesin? Bende de aynı hikaye var. Kızla o kadar samimiysen açıl bence, yakışılıyım da diyorsun. Bende de aynı şey var. Ama biraz farklı, benimki de sarı saçlı mavi gözlü, aynı ilkokul ve ortaokuldaydık. Ama farklı sınıflar. Ben sınıftan pek çıkmadığım için pek muhabbetimiz yoktu. Liseye geçtik, sınıfa bir girdim, bir de ne göreyim. Sol tarafta en ön sırada oturuyor. Biraz utangaç biri olduğum için yanına oturmadım. Beni görünce tanıdı ama pek bir muhabbetimiz yoktu. Sırf onu derslerde iyi görebilmek için sol tarafta en arka sırada oturdum. Çoğu ders sadece onu izledim. Lise 1 2. dönem biz çok samimi olduk. Evlerimiz aynı mahalledeydi, onun ki biraz arkadaydı, ama babannemin evi ile yan yana. Sırf onla daha fazla yürümek için hep babanneme kalmaya diye yürürdüm 1-2 saat sonra eve geri dönerdim. neyse 2 sene böyle devam etti. Çok sami miyiz öyle böyle değil. Ama ben özgüvensizlikten hiç açılamadım. Yakışıklıyımdır, vücudumda iyidir ama hep bir utangaçlık, özgüvensizlik var. Neyse olduk lise 3. yakın arkadaşı var bunun kız. Tam bir şeytan. Lise 3'te ben bu kızla küstüm yakın arkadaşıyla. Ben haklıydım konuda. Sevdiğim kız yanıma geldi, ne oldu dedi niye küstünüz. Hiçbir şey anlatmadım boş ver dedim. Israr etmedi tamam dedi gitti. Baktım bunun arkadaşı sürekli benimkinin yanında geziyor, sanırsın benden koruyor. Ben de o var diye kızın yanına gitmedim, kızı çağırıyorum hemen o bitiyor, düzgün konuşturmuyor. Ben de daha çağırmamaya sadece akşamları telefondan konuşmaya başladık, eve giderken de peşimize takılmaya başladı şeytan, ben de daha onlarla gitmedim, sırf sevdiğim kendi ortamından tiksinmesin sınıfta tek başına kalmasın diye kendimi uzaklaştırdım, anlatamadım olayı. 1 hafta geçti yanıma geldi, niye soğuk davranıyorsun dedi. Yine bir şey diyemedim kulağımda kulaklık vardı, ne yapıyorum müzik dinliyorum dedim. Dinlemeye devam et dedi, ilk defa bir kız için o an gözlerim doldu. 1 sene oldu lise sona geldik hala küsüz telefondan da iletişimi kestik. Şu son 1 hafta artık bu kadar dayanamıyorum dedim. Twitter'dan yazdım, engelledi. İnstadan yazdım egelledi. Wpden de yazmadım daha. 2 gün önce doğum günüydü, wpden mesaj attım doğum günü için. Teşekkür ederim dedi yanakları kızarık emoji bıraktı. Ama engellemedi. 2 saat sonra "buradan da engelliyceksin sandım Allah'tan o kadar insafsız değilmişsin" yazdım. Sana karşı değilim yazdı. Ben şok."Sevindim" diye mesaj attım. Baktım Twitter'dan ve Instagram'dan engeli kaldırmış. Şimdi ben napiyim?