ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #71 Seradotwav dedi: @Cristiano Ronaldo 7 Samimiyet derecen nedir? Kaç gündür konuşuyor/yazışıyorsunuz? Bunları bilmeden bir şey söylemek zor @ewig dostum, ne yaptın ya? Merakta bıraktın bak. Genişletmek için tıkla... Konunun kilitlenmesini rica ediyorum @moderasyonekibi Seradotwav dedi: @Cristiano Ronaldo 7 Samimiyet derecen nedir? Kaç gündür konuşuyor/yazışıyorsunuz? Bunları bilmeden bir şey söylemek zor @ewig dostum, ne yaptın ya? Merakta bıraktın Genişletmek için tıkla... Kız napsın takılıyor pandemiden sonra 3 veya 4 kez buluştuk(Arkadaş ortamı) öyle Üniversite hazırlıkları derken dershaneye başladık fırsat buldukça sevgimizi yaşıyoruz
Seradotwav dedi: @Cristiano Ronaldo 7 Samimiyet derecen nedir? Kaç gündür konuşuyor/yazışıyorsunuz? Bunları bilmeden bir şey söylemek zor @ewig dostum, ne yaptın ya? Merakta bıraktın bak. Genişletmek için tıkla... Konunun kilitlenmesini rica ediyorum @moderasyonekibi Seradotwav dedi: @Cristiano Ronaldo 7 Samimiyet derecen nedir? Kaç gündür konuşuyor/yazışıyorsunuz? Bunları bilmeden bir şey söylemek zor @ewig dostum, ne yaptın ya? Merakta bıraktın Genişletmek için tıkla... Kız napsın takılıyor pandemiden sonra 3 veya 4 kez buluştuk(Arkadaş ortamı) öyle Üniversite hazırlıkları derken dershaneye başladık fırsat buldukça sevgimizi yaşıyoruz
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Kasım 2020 #72 Allah devamını getirsin hocam ne diyeyim. Sevginiz gitmiş gibi biraz.
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #73 Seradotwav dedi: Allah devamını getirsin hocam ne diyeyim. Sevginiz gitmiş gibi biraz. Genişletmek için tıkla... Hoşlantı değil ki bitsin : ) Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (19).png 359 KB · Görüntüleme: 79
Seradotwav dedi: Allah devamını getirsin hocam ne diyeyim. Sevginiz gitmiş gibi biraz. Genişletmek için tıkla... Hoşlantı değil ki bitsin : )
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Kasım 2020 #74 ewig dedi: Hoşlantı değil ki bitsin Genişletmek için tıkla... Bence açılın gitsin, böyle gitmez.
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #75 Seradotwav dedi: Bence açılın gitsin, böyle gitmez. Genişletmek için tıkla... Hadi iyi geceler
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Kasım 2020 #76 ewig dedi: Hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla... İyi değil geceler hocam. Ama sizin geceniz iyi olsun.
ewig dedi: Hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla... İyi değil geceler hocam. Ama sizin geceniz iyi olsun.
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #77 Seradotwav dedi: İyi değil geceler hocam. Ama sizin geceniz iyi olsun. Genişletmek için tıkla... discord gel bakalım sen
Seradotwav dedi: İyi değil geceler hocam. Ama sizin geceniz iyi olsun. Genişletmek için tıkla... discord gel bakalım sen
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Kasım 2020 #78 @ewig hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz? Son düzenleme: 19 Kasım 2020
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 19 Kasım 2020 #80 ewig dedi: Büyüklerim olarak bana var mı öneriniz, tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki var, bir büyüğün olarak tavsiyem kızları gözünde büyütme, açıl, şansını dene, kabul ederse ne ala, etmezse sen de onu düşünmeyi bırak artık. M.Arda Solmaz dedi: Şimdi ben n'apiyim? Genişletmek için tıkla... Kızı dolaşmaya davet edin, uygun bir zamanda dudaklarına yapışın kızın, gerisi gelecektir. Son düzenleme: 19 Kasım 2020
ewig dedi: Büyüklerim olarak bana var mı öneriniz, tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki var, bir büyüğün olarak tavsiyem kızları gözünde büyütme, açıl, şansını dene, kabul ederse ne ala, etmezse sen de onu düşünmeyi bırak artık. M.Arda Solmaz dedi: Şimdi ben n'apiyim? Genişletmek için tıkla... Kızı dolaşmaya davet edin, uygun bir zamanda dudaklarına yapışın kızın, gerisi gelecektir.