Bir Kızı Konsere Çağırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konsere daha 5 gün var ve senin kıza evet dedirtmen için yaklaşık 2,5 günün var. Bu 2,5 günde kızı kendine iyice çekmen gerek aranızdaki muhabbeti ilerletmelisin. Ardından sorarsın "Benimle konsere gelir misin?" diye.

Yarın 23 Nisan. Büyük ihtimalle bir yere gezmeye gidebilir şenliklere vs. Yarın şansımı deneyeceğim. Olmazsa ne yapmalıyım.

Sadece soracaksın, bu kadar kafaya takılacak durum yok. Ya hayır derse diye bu kadar endişe edersen fazla üzülmeye başlarsın. Kendini zamana bırak yerine oturur her şey. İlla olacak diye bir şey yok fazla konuşsan da konuşmasan da aynı cevabı verir, kendisine kalmış yani isteyip istememesi. Sırf senin yüzünden reddeteceğini sanmıyorum.

Zaten o kadar çok senin gibi düşünen kişi topluyorlar ki etraflarına hayata olumsuz bakmaları imkansız. O yüzden diyorum kendini ego tatmin öğesi yapma diye. Tabi benim bütün dediklerim genelleme öyle de olmayabilir. Umarım olumlu cevap alır, sağlam bir ilişkinin ilk adımını atarsın.

Dostum emin ol ki öyle birisi değil. Kendini bir şey sanan birisi değil ki. O kızı çoğu kişi arkadaşı olarak görüyor ve herkesle barışık. Yani benim gibi düşünen kimse olduğunu sanmıyorum başka.

Kötü niyetli demiyorum yanlış anlama, dediğim şey farklı.

Anlıyorum demek istediğini. Herkes ilgi gösterince kendilerini bir şey şakalarından bahsediyorsun. Öyle birisi değil dostum.

Anlıyorum demek istediğini. Herkes ilgi gösterince kendilerini bir şey şakalarından bahsediyorsun. Öyle birisi değil dostum.
Kendini bir şey zannediyor da demiyorum. Sadece etrafında çok kişi olunca insan ister istemez pozitif olur diyorum. Düşünsene 10 tane sürekli konuştuğun kız arkadaşın var mesajlaşıyorsun vs. sen de hayata daima pozitif bakarsın. Bunu demek istiyorum.

Orası öyle tabiki. İnsan tek kalınca negatifleşyor. Ama o da normal bir şey aslında. Başka birisi olsaydı sanırsam böyle bir durumda aşırı egolu olurdu. Tanıyorum öyle kişiler.

Bence vaktini boşa harcama. Yaşın daha genç. Daha öncelikli işlerin var. Okul , ders çalışmak gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…