- Makaleler
- 3
Okulun ve derslerim oldukça iyi durumda.Bence vaktini boşa harcama. Yaşın daha genç. Daha öncelikli işlerin var. Okul , ders çalışmak gibi.
Okulun ve derslerim oldukça iyi durumda.Bence vaktini boşa harcama. Yaşın daha genç. Daha öncelikli işlerin var. Okul , ders çalışmak gibi.
Lakin olumlu sonuç alamazsan moralin bozulacak ve bu okuluna da yansıyacak. Dolaylı yoldan geleceğine.Okulun ve derslerim oldukça iyi durumda.
Şimdi dostum bak her ne kadar biraz sert bir izlenim veriyorsam dahi bu senin düşündüğüm için. Bunun nedeni ise insan psikolojisinin hassas olması. Bu konuda önerimi dikkate almanı şiddetle tavsiye ederim.Orasında haklı olabilirsin ama elden bir şey gelmiyor.
İşte bende tam olarak bundan bahsediyorum. Bu karmaşadan kurtulmanız gerek. Hayat bu tür şeylerle ilgilenilecek kadar boş değil.Sert bir izlenim görmedim ben merak etmeyin. Zaten şu an kafam çok karmaşık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.