Bir Kızı Konsere Çağırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orasında haklı olabilirsin ama elden bir şey gelmiyor.
Şimdi dostum bak her ne kadar biraz sert bir izlenim veriyorsam dahi bu senin düşündüğüm için. Bunun nedeni ise insan psikolojisinin hassas olması. Bu konuda önerimi dikkate almanı şiddetle tavsiye ederim.

Fazla uzatmak değil aslında. Ben sanırsam çok sevdiğim için kafaya bu kadar taktım.

Kızı güzel diye sevseydim bu kadar düşünmezdim. O kadar olumlu bakıyor ki hayata...[/QUOTE]

Aramızda 8-9 yaş olduğunu düşünüyorum ve senden daha fazla tecrübem olduğunu varsayıyorum. Bugüne kadar bu konularla ilgili muhabbetlerin sonunda “ah bide kendileri hakkında düşündüklerimizi kızlar da duysa şimdi çok farklı durumdaydık” a vardık.

En gereksiz dedikodulardan veya kavgalardan en yüksek derecedeki iş görüşmelerine kadar biz insanlar konuşarak anlaşıyoruz. Bunu deneyimleyerek göreceksin o yüzden belki çok klişe gelecektir ama onunla muhabbetini artırmaya bak ve gerçekten “su içer misin?” der gibi bir çırpıda sormaya bak. Zaten bi noktadan sonra senin abidik bir adam olmadığını anlayacaktır ve o hareketin göze batmayacaktır.

Benim sana tavsiyem, tabiki insan böyle zamanlarda destek almak isteyecektir ama kafaları farklı çalıştığından herkes sana birşeyler söyleyecek ve hiçbiride seni tatmin etmeyecektir.

Kızı davet ettiğinde bırak yanlış anlasın bırak asılıyor gözük çünkü sen bu ikili ilişkinin arkadaşlık seviyesinde kalmasını istemiyorsun. O yüzden rengini belli etmiş olsun ki ilerde ortaya çıkabilecek bir ters durum seni daha fazla üzmesin. Bunu da deneyimleyerek öğrenceksin. Ayrıca biz, bazı insanları onları tanıyana kadar kafamızda çok büyütürüz ama sonra bakarız ki aslında öyle değillermiş. Senden ricam beni asla yanlış anlamaman ve sahaya çıkıp neyi yapman gerektiğine inanıyorsan onu yapman. Sana güveniyorum

Olacağı varsa olur diyerek doğalcı ol. Duygusal değilde mantıklı düşün. Hayatında yolunda gitmeyen karmaşalar varsa önceliğin düzeltmek olsun. Sana birşeyler katacağını düşünüyorsan kız arkadaş güzel bir yol olabilir onun dışında gönül eğlendirmek boş şeyler. Konsere çağırmaktan çekinme. Aksine kızın hoşuna gidecektir. Bahsettiğin kadarıyla sosyalleşmeyi seven bir karaktere sahip bir kız ve konseri çok sevdiğine eminim. Tek olumsuz düşüncem başkasına konser sözü vermemiş olması ki elini çabuk tut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…