Bir kızı üzmeden nasıl reddedebilirim?

BabaProKral12

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bizim sınıfta bir kız var ve bu kız bana aşık. Ben de zamanında onu seviyordum, birkaç hafta önce onunla konuşmaya başladık ben bu kıza bayağı iltifat falan ettim, umut verdim yani fakat konuştukça ona olan ilgimi kaybettim ve buna hazır olmadığımı anladım. Bunu onu üzmeden ona nasıl söyleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bizim sınıfta bir kız var ve bu kız bana aşık. Ben de zamanında onu seviyordum, birkaç hafta önce onunla konuşmaya başladık ben bu kıza bayağı iltifat falan ettim, umut verdim yani fakat konuştukça ona olan ilgimi kaybettim ve buna hazır olmadığımı anladım. Bunu onu üzmeden ona nasıl söyleyebilirim?

Üzmeden şu anlık reddetmeniz imkansız gibi bir şey, kıza ilgi vermişsiniz. Kendinizden soğutmaya çalışabilirsiniz.

Dünyada ilk reddeden erkek olma ödülünü sen alacaksın herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı