Bir kızı unutamamak

@Vittorio Russo yani en azından tecrübe olmuş ama burnunu surtmeden de yapabilirsin bir kız reddediyosa genelde begenmedigindendir sonrasında da kolay kolay fikri de değişmez neyse yine de atlatmissiniz geçmiş olsun.

Eyvallah hocam zamanında bana tavsiye veren birisiyle konuşmak bana iyi geldi

Kafanı yorma herkes zamanı geldiğinde bu lafın ne kadar boş olduğunu anlayacak.

Bitti diye değil yaşandı diye sevinin hocam biraz da.

@Vittorio Russo yani en azından tecrübe olmuş ama burnunu surtmeden de yapabilirsin bir kız reddediyorsa genelde begenmedigindendir sonrasında da kolay kolay fikri de değişmez neyse yine de atlatmissiniz geçmiş olsun.

Eyvallah teşekkür ederim.

@Vittorio Russo, rica ederim ne zaman yardıma ihtiyacın olursa konu açarak beni etiketlemen yeterli olacaktır.

Sağ olun hocam eksik olmayın.

Bitti diye değil yaşandı diye sevinin hocam biraz da.

Aynen her şeyde vardır bir hayır.

Şu yorumu yapalı 2 yıldan fazla süre olmuş bunun üstüne ne ilişkiler geldi geçti, kimler kimler unutuldu vay be. Şu mesajda bahsettiğim kişi aklımın ucuna bile gelmiyor ne Eyşanlar geldi geçti.

Şu yorumu yapalı 2 yıldan fazla süre olmuş bunun üstüne ne ilişkiler geldi geçti, kimler kimler unutuldu vay be. Şu mesajda bahsettiğim kişi aklımın ucuna bile gelmiyor ne Eyşanlar geldi geçti.
2 yıl oldu bende her şey aynı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir hobi ile meşgul olun unutursunuz, birde dünyada tek o kız yok yeni birini bulabilirsin bence (gerçi konu 3 yıl önce açılmış yeni gördüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…