Bir kızın çiçek vermesi ne anlama geliyor?

Yusuf Ethem

Decapat
Daha fazla  
Bugün okulda kermes vardı. Ben oturuyordum ve birden önüme bir kız geldi ve elini açtı. İçinde çiçek vardı. Ben de ne bileyim aldım yani. Ne anlama geliyor bu?

Kızla samimiyetin nasıl? Kaç yaşındasın gibi şeyler yani detaylardır biraz benim de kız arkadaşlarımdan biri çiçek vermişti sonra bana el şakası yapmıştı misal

Kızla samimiyetim şöyle 10.sinifta aynı sınıftaydik ben birkaç ay önce onunla yakınlaşmaya çalıştım ancak o pek yüz vermedi

Yani kız ile arkadaşlığın samimiyetin pek yok. Kızda sana yüz vermemiş. Bir anda gelip bunu yapıyor ise trilyon farklı nedeni olabilir. Birkaç hafta kıza fazla flörtöz davranma yakınlaştırsa hal ve tavırlarından anlamak kolay.

Yani kız ile arkadaşlığın samimiyetin pek yok. Kızda sana yüz vermemiş. Bir anda gelip bunu yapıyor ise trilyon farklı nedeni olabilir. Birkaç hafta kıza fazla flörtöz davranma yakınlaştırsa hal ve tavırlarından anlamak kolay.

Aslında ilk başlarda gerçekden oda bana ilgili gibiydi ama sonradan soğudu benden galiba. Şimdi ise çiçek veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı