Çözüldü Bir klasöre "İndirilenler" simgesi koyma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

297689

Hectopat
Makaleler
1
D: diskine kendi elimle İndirilenler klasörü oluşturdum. Simgesini orijinal İndirilenler klasörünün simgesi gibi yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?

Çözüm
D: diskine kendi elimle İndirilenler klasörü oluşturdum. Simgesini orijinal İndirilenler klasörünün simgesi gibi yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Klasöre sağ tık- özellikle- özelleştir- simge değiştir kısmına gideceksin oradan karşına çıkan pencereden simgeleri seçeceksin ama orada bulamazsın. Simge konumları şöyle:

C:\Windows\System32\shell32.dll
C:\Windows\System32\imageres.dll
C:\Windows\System32\imagesp1.dll
C:\Windows\System32\filemgmt.dll

Bunların herhangi birinde bulabilirsin.
Klasöre sağ tık- özellikle- özelleştir- simge değiştir kısmına gideceksin oradan karşına çıkan pencereden simgeleri seçeceksin ama orada bulamazsın. Simge konumları şöyle:

C:\Windows\System32\shell32.dll
C:\Windows\System32\imageres.dll
C:\Windows\System32\imagesp1.dll
C:\Windows\System32\filemgmt.dll

Bunların herhangi birinde bulabilirsin.

Çözüm
Eğer buraya upload etme yetkim var ise size istediğiniz klasör ikonunu gönderebilirim. Google'da ufak bir arama sonucunda tüm iconlara ulaşılabiliyor. Yardımcı olmak isterim.

Teşekkürler. İkinci adres işime yaradı. Bunu arıyordum uzun zamandır.
Eğer buraya upload etme yetkim var ise size istediğiniz klasör ikonunu gönderebilirim. Google'da ufak bir arama sonucunda tüm iconlara ulaşılabiliyor. Yardımcı olmak isterim.
Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…