Klasöre sağ tık- özellikle- özelleştir- simge değiştir kısmına gideceksin oradan karşına çıkan pencereden simgeleri seçeceksin ama orada bulamazsın. Simge konumları şöyle:D: diskine kendi elimle İndirilenler klasörü oluşturdum. Simgesini orijinal İndirilenler klasörünün simgesi gibi yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Klasöre sağ tık- özellikle- özelleştir- simge değiştir kısmına gideceksin oradan karşına çıkan pencereden simgeleri seçeceksin ama orada bulamazsın. Simge konumları şöyle:D: diskine kendi elimle İndirilenler klasörü oluşturdum. Simgesini orijinal İndirilenler klasörünün simgesi gibi yapmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Teşekkürler. İkinci adres işime yaradı. Bunu arıyordum uzun zamandır.Klasöre sağ tık- özellikle- özelleştir- simge değiştir kısmına gideceksin oradan karşına çıkan pencereden simgeleri seçeceksin ama orada bulamazsın. Simge konumları şöyle:
C:\Windows\System32\shell32.dll
C:\Windows\System32\imageres.dll
C:\Windows\System32\imagesp1.dll
C:\Windows\System32\filemgmt.dll
Bunların herhangi birinde bulabilirsin.
Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.Eğer buraya upload etme yetkim var ise size istediğiniz klasör ikonunu gönderebilirim. Google'da ufak bir arama sonucunda tüm iconlara ulaşılabiliyor. Yardımcı olmak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.