Bir klasörü veya dosyayı nasıl sürekli bulutta tutarız?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi yaşadığım şey yanlış anlaşılabilir söyleyeyim. OneDrive ve Google Drive kullanabilirim. Örnek vereceğim. Bir oyunun save dosyasını nasıl güncel olarak bulutta tutabilirim. Oyundan çıktım save LED'i. Hemen bulutada savelesin. (Steam Cloud biliyorum o başka eski oyunlar gibi için) bunun gibi başka örnek gelmedi aklıma. Yani şu o dosya bilgisayarda duracak ama buluttada bir kopyası olacak. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Dediğiniz bulutların programı var, bilgisayarınızdaki gösterdiğiniz klasörleri güncel bir şekilde kendilerine kaydediyorlar.

Dedim ya dostum, sync deniyor buna, güncellenince hemen blutu yeniliyor dosyayı. Onedriveı kur mesela bilgisayarına görürsün.
Onedrive'ı aylardır kullanıyorumda öyle birşey görmedim.

Ben belki yapıyorumdur ama farkında değilimdir. Nasıl olduğunu Açıklayabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben kendimdekine baktım tekrar, evet onedrive da direk yok. Ama şöyle yapabilirsin, bi sync programı indirirsin, save kalsörünü, onedrive'ın klasörüne yönlendirirsin, böylece yaptığın değişiklik önce bilgisayarındaki onedrive klasörüne yedeklenir oradan da sync açıksa bulutla güncellenir.

Ama MEGA kullanırsan bunu ilk dediğim gibi yapabiliyorsun.

Ben kendimdekine baktım tekrar, evet onedrive da direk yok. Ama şöyle yapabilirsin, bi sync programı indirirsin, save kalsörünü, onedrive'ın klasörüne yönlendirirsin, böylece yaptığın değişiklik önce bilgisayarındaki onedrive klasörüne yedeklenir oradan da sync açıksa bulutla güncellenir.

Ama MEGA kullanırsan bunu ilk dediğim gibi yapabiliyorsun.
Dediğiniz SYNC program öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı