- Makaleler
- 65
Palme harici bence iyi. Palme'ye kötü deme sebebim aslında kötü de değil, kendilerini güncellemediler. Biraz eski kaldı şimdiki sınav sistemine göre.
Palme harici bence iyi. Palme'ye kötü deme sebebim aslında kötü de değil, kendilerini güncellemediler. Biraz eski kaldı şimdiki sınav sistemine göre.
Dershane bu tarz şeylerini internette paylaşıyorsa bir bakayım, inceleyebilirim.
İnstagramları da varDershane bu tarz şeylerini internette paylaşıyorsa bir bakayım, inceleyebilirim.
Hocam Instagramlarına baktınız mı? Hocam kendi fikrinizi söyleyin yeter yani sizce nasıl bu dershane?Bir inceledim de ilgili dershane hakkında pek bir fikrim yok. Şimdi ne söylesem yalan olur, yanlış yönlendirmek istemem.
Şöyle bir inceledim de fena değil gibi gözüküyor da belki tam tersi de çıkabilir. O yüzden yorum yapmak istememiştim aslında.
Hocam çünkü ben OBP ile okula gittiğim için okuldan YKS adına ümidi kestim gibi bir şey o yüzden dershane bakıyorum aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.