O zaman gelen mesajları kabul edeceksin. Daha kararını vermemişsin bile. Çözümü yazdım uygulayıp uygulamamak sana kalmış.SMS lerin iptalini istemem uygun olmaz şu anki durumda.
O zaman gelen mesajları kabul edeceksin. Daha kararını vermemişsin bile. Çözümü yazdım uygulayıp uygulamamak sana kalmış.SMS lerin iptalini istemem uygun olmaz şu anki durumda.
Bendede öyle bir olay vardı. İlk başta söyleniyor "şöyle güze Böyle güzel". Ama bir süreden sonra sıkıyor. Ve bazıları bir yıllık sözleşme falan oluyor. Örneğin bana önceden güncel haberler geliyordu. Çok sıktı. Az önce verdiğim çözümle kurtuldum.O zaman gelen mesajları kabul edeceksin. Daha kararını vermemişsin bile. Çözümü yazdım uygulayıp uygulamamak sana kalmış.
O zaman gelen mesajları kabul edeceksin. Daha kararını vermemişsin bile. Çözümü yazdım uygulayıp uygulamamak sana kalmış.
Durum dediğini bilmediğimiz için karar senin.fakat içinde bulunduğum durum kurumu arayıp mesajların iptalini isteyeceğim ya da şikayette bulunacağım bir durum değil.
Durum dediğini bilmediğimiz için karar senin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.