Bir Kutu Coca-Cola İçince bir Saat İçinde Vücutta Olanlar

Fazla şeker vücut için zararlıdır. Yediğimiz pilav ve ekmekte de şeker var. Bunları yemek bile günlük şeker ihtiyacımızı karşılıyor. Üstüne üstlük fabrikadan çıkmış kimyasal şeyleri içmek tabii ki vücudumuza ekstra zararlar veriyor. Obeziteye yakalanan insanların sayısı gitgide artıyor. Yani bu konu hakkında bile boşuna tartışıp konunun asıl anlatmak istediği şeyi kaçırmamak gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde yediğn her şey, içtigin her şey zararlı. Kola içmeyenler koladaki zararı farklı bir yerden alıyor. Onlar da eksik kalmıyor.

Kolami da içerim, abur cuburumu da yerim, sporumu da yaparim. Kendime göre fit vücudum da var. Sporla dengelerseniz bir şey olmaz. Şeker de bütün hastalıkların anasi. Zararsız demek farklı bir kafa olmalı.

Metnin sonuna kadar güzel gidiyordu Beyni glukozla çalışan bir canlının şeker zararlı demesi farklı bir kafa olmalı

Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Hangi tür şekerin zararlı olduğu, HFCS' nin ne olduğunu yazdım. Hatta, ikimiz de sonuca vardık. Konunun kilitlenmesi için iyi bir zaman bence.

Zemzem suyunun da büyük faydaları olduğu ortaya çıktı.

İlk 10 dakika. İçenin cildi güzelleşmeye başlıyor
20 dakika. Böbrekler daha iyi çalışmaya başlıyor.
30 dakika. Sindirim sistemi -ne içirdiniz lan bana- deyip 5 vitese takıyor
40 dakika. Durup dururken huzurlu mutlu bir hisse kapılıyorsunuz.
50 dakika. 100 gram fındık yemiş gibi oluyorsunuz.

Note. Tamamen espiridir

Soğuk kola içiyordum şimdi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…