Bir monitörde iki masaüstü yapmak

TakoPlay

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba;

32inç bir monitörüm var. 4K çözünürlükteyim. Bazen ekranın bir bölümünde film dizi vs izlerken kalan kısımlarımda başka işler yapmak istiyorum. Ancak izlediğim kısmı da tam ekran yapmak istiyorum.

Sanki bir zamanlar bildiğim kadarı ile bir ekranı farklı farklı monitörlerdeymiş gibi bölebiliyorduk. Böyle bir program bilen var mı acaba?

Hayır olmaz viewsonic in sitesin de mutlaka bir bilgi olması lazım eğer pip destekliyor sa tabi desteklemiyor sa yoktur . Monitör ü yazarsan bakarız .

Hayır olmaz viewsonic in sitesin de mutlaka bir bilgi olması lazım eğer pip destekliyor sa tabi desteklemiyor sa yoktur . Monitör ü yazarsan bakarız .

VIEWSONIC VX3211-4K-MHD 4K Ultra HD​

Monitörüm bu hocam. Çok teşekkürler. Nasıl yapabileceğimi çözebilirim inşallah

Araştırayım var sa var , yok sa yok derim .
Monitör un kendi için de video yu izle .
Çoklu pencere modu var mış .
Şu an ben izliyorum fakat anladığım kadarıyla 2 ci 3 cü yada 4 cü kaynak girişi olunca çalışıyor senin ve benim düşündüğün şekil de değil , bir yana YouTube bir tarafa oyun yada bir site acamiyorsun kaynak girişi olması lazım MSI yada LG gibi değil .

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim zaman ayırdığınız için..

PiP özelliği için ikinci kaynak gerekli aynen. Benim dediğim bu işi sanal yapmak. Virtual Desktop gibi ekranı ikiye bölüp birisinde desktop 1 diğerinde 2 olacak şekilde çalışan bir program vardı elbet diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…