Bir monitöre sonradan G-Sync özelliği gelme ihtimali var mı?

Ahmet AA

Hectopat
Monitör
ROG Swift OLED PG27AQDM
ROG Swift OLED PG27AQDM kullanıcısıyım,

1729788528973.png

Gördüğünüz üzere monitörüm G-SYNC uyumlu yazmıyor lakin monitörün sitesinde ve monitörün ayağında bile G-SYNC yapıştırması mevcut. Aynı zamanda ROG Swift OLED PG27AQDM monitörde G-Sync çalışmıyor bu konudaki sorunu yaşıyorum.
Aşağıda NVIDIA'nın sitesinde uyumlu diyor lakin sürücü ihtiyacı kısmında future ( gelecek ) yazıyor.

1729788777554.png 1729788887567.png
Soruma gelecek olursak, eğer ileride bu driver veya problemi çözecek uyumluluk NVIDIA denetim masasında ilk fotoğraftaki gibi uyumlu yazdığında, benim paylaştığım diğer konuda ki sorunlar düzelir mi düzelmez mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, fikriniz dahi olsa paylaşmaktan çekinmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynsısı var. Gsync ayarı aktif kullanıyorum
ROG Swift OLED PG27AQDM monitörde G-Sync çalışmıyor bu konudaki problemler karşısında ne yapıyorsunuz acaba, görmezden mi geliyorsunuz ?

1729790383066.png

Gördüğünüz gibi gelecek yazıyor sürücüye ihtiyaç var sekmesinin altında. Benim sormak istediğim bu sürücü veya özellik geldiğinde, NVIDIA denetim masasında G-Sync uyumlu şeklinde yazdığında bu problemlerden beyaz patlaması ods ekranında FPS değişmesi gibi sorunlar düzelecek mi sizce?

1729790633300.png

Son düzenleme:
Monitörün menusunden gsync ayarına ulaşabiliyormusunuz
evet açık

Bu sayfada üreticilerin OLED konusunda hepsinin aynı soruna sahip olduğunu ama reklamını yapmak için internet sitelerinde sayfaları olan insanlara bunu bilerek söylememeleri gerektiğini belirtiyor ve testlerin hepsi resmi. Yani bu saatten sonra OLED alacak insanların ve bu saate kadar almış olan insanların hepsinde aynı sorun var ve bu sorunları sadece kullanıcılar dile getiriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı