Steam Bir oyun kopyalanıp başka bilgisayara atılabilir mi?

sosa_43

Picopat
Daha fazla  
Dediğim gibi benim ana bilgisayarımda Farming Simulator 2022 var ve çok da seviyorum. Kardeşimde oyunu çok beğendi ve onunda laptopu var ve 2 kişi oynamak istiyoruz fakat ailem oyuna para yatırmama izin vermiyor bu yüzden kardeşimle dönüşümlü oynuyoruz. Fakat hem kardeşim hem ben sıkıldım. Oyunu kopyalayıp başka bilgisayara ücret ödemeden ve indirmeden kopyalama yöntemi var mıdır? 2 gündür araştırdım bir bilgiye rastlayamayınca konu açmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam lisans doğrulaması yaptığı için dümdüz kopyalayıp atarsan çalışmaz.

Ek olarak bazı yöntemler ile korsan online oynanabilir fakat forumda konuşmak yasak. En düşük ipucu ile Reddit pirated games mega thread bakabilirsin. Biraz araştırırsan görürsün online oynamayı.

Son düzenleme:
Benim bildiğim kadarıyla Steam aile paylaşımında iki kişi aynı anda birisinin aldığı oyunu oynayabiliyorlardı farklı Steam hesaplarıyla. Eğer bu halen devam ediyorsa bir ihtimal ikiniz de tek bir satın alınmış oyun üzerinden birlikte oynayabilirsiniz kendi hesaplarınız üzerinden.

Dİğer indirmeden kopyalama konusu da şöyle mümkün. Steam'in oyunlarını indirdiği bir klasörü var.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common (siz harici bir sürücü belirtmediyseniz genelde C oluyor. Ben D sürücüme kuruyorum mesela. O zaman oradan oyunun dosyalarını almam gerekli)

BUradaki oyuna ait klasörü hdd veya usb ile diğer bilgisayara taşıyıp aynı lokasyona kopyaladıktan sonra kopyaladığınız bilgisayardaki Steam'den o oyunu yüklerken sürücü olarak C mi artık yoksa D mi seçtiğinizde Steam oyunun dosyalarının konumda varolduğunu görüyor ve indirme yapmadan saedce bir dosya doğrulama işlemi yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı