Mesela bir oyun alacaksanız gönlünüzü zorlasanız hangi durumda en fazla kaç para verirdiniz? Mesela ben çok sevdiğim bir serinin oyunu durumunda en fazla 30 dolar verirdim.
Dostum sende zamanında hikaye odaklı gittiklerini hatırlamıyor musun? Sen önceki oyunların hatırına alıyorsun da adamlar önceki oyunları düşünüyor mu acaba Sürekli Online'a yönelik oyun yapan ve abartılı skin getiren firma zaten paradan başka neyi düşünebilir ki? Hele ki Black Ops 6 çıkalı daha bir sene olmadı mı? Yani bunlara karşılık neyi hak ediyor hala anlamış değilim. Parayı çok kazanan firma illa kötü firma olmuyor. Lakin COD Black Ops serisi, hikâye anlatımının bel kemiği olan sinematikleri belki de en iyi işleyen seriydi. Böyle bir vizyondan nasıl ve ne oldu da online'a döndüler? Zaten baya para kazanıyorken daha da mı fazla para kazanmak?
Katılıyorum. Seni iyi hissettiren ve harcadığın zamanı da genel olarak çok güzel yapan oyun olsun başka bir şey olsun parayı feda etmekte pek sakınca olmamalı.