darkpassanger
Picopat
Çok sevdiğim bir oyun ise 50 doları gözden çıkarırdım.Mesela bir oyun alacaksanız gönlünüzü zorlasanız hangi durumda en fazla kaç para verirdiniz? Mesela ben çok sevdiğim bir serinin oyunu durumunda en fazla 30 dolar verirdim.
Çok sevdiğim bir oyun ise 50 doları gözden çıkarırdım.Mesela bir oyun alacaksanız gönlünüzü zorlasanız hangi durumda en fazla kaç para verirdiniz? Mesela ben çok sevdiğim bir serinin oyunu durumunda en fazla 30 dolar verirdim.
Dostum sende zamanında hikaye odaklı gittiklerini hatırlamıyor musun? Sen önceki oyunların hatırına alıyorsun da adamlar önceki oyunları düşünüyor mu acabaHocam multiplayer’e yöneldiklerini fark etmedinuz mi? Ve call of duty hak eder. Önceki oyunların hatrına aldım ve oynuyorum.
Bende aynı düşüncedeyim çok güzel fiyat bence.Max 30 dolar veririm. 1200 küsür ediyor
Katılıyorum. Seni iyi hissettiren ve harcadığın zamanı da genel olarak çok güzel yapan oyun olsun başka bir şey olsun parayı feda etmekte pek sakınca olmamalı.Çok sevdiğim bir oyun ise 50 doları gözden çıkarırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.