Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #11 495477 dedi: Bildiğim tek program bu Genişletmek için tıkla... Clumsy virüslü müdür temiz midir?
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 20 Mart 2022 #12 Deniz d dedi: Clumsy virüslü müdür temiz midir? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur
Deniz d dedi: Clumsy virüslü müdür temiz midir? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #13 495477 dedi: Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... VirusTotal doğruyu gösterrimi nerede yapayım testi.
495477 dedi: Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... VirusTotal doğruyu gösterrimi nerede yapayım testi.
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 20 Mart 2022 #14 495477 dedi: Bildiğim tek program bu Genişletmek için tıkla... Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken. Deniz d dedi: VirusTotal doğruyu gösterrimi nerede yapayım testi. Genişletmek için tıkla... Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner. Buradan kodları alıp, inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz.
495477 dedi: Bildiğim tek program bu Genişletmek için tıkla... Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken. Deniz d dedi: VirusTotal doğruyu gösterrimi nerede yapayım testi. Genişletmek için tıkla... Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner. Buradan kodları alıp, inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #15 Nereden. 495477 dedi: Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... MeowingCat dedi: Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken. Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner. Buradan kodları alıp, inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben fazla anlamam koddan virüs var mıdır?
Nereden. 495477 dedi: Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... MeowingCat dedi: Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken. Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner. Buradan kodları alıp, inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben fazla anlamam koddan virüs var mıdır?
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 20 Mart 2022 #16 Deniz d dedi: Ben fazla anlamam koddan virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Github'da 11 contributor 3k star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz.
Deniz d dedi: Ben fazla anlamam koddan virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Github'da 11 contributor 3k star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #17 MeowingCat dedi: GitHub'da 11 contributor 3K star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de sanal PC de açsam PC'ye virüs geçer mi VirtualBox?
MeowingCat dedi: GitHub'da 11 contributor 3K star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de sanal PC de açsam PC'ye virüs geçer mi VirtualBox?
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 20 Mart 2022 #18 Deniz d dedi: Bir de sanal PC de açsam PC'ye virüs geçer mi VirtualBox? Genişletmek için tıkla... Donanım bazlı sanallaştırmada bunla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bişi olacağını.
Deniz d dedi: Bir de sanal PC de açsam PC'ye virüs geçer mi VirtualBox? Genişletmek için tıkla... Donanım bazlı sanallaştırmada bunla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bişi olacağını.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #19 MeowingCat dedi: Donanım bazlı sanallaştırmada bununla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Genişletmek için tıkla... Peki işe yarayıp yaramadığını nereden anlayabilirim ya virüs koruması algılar mı virüs olduğunu?
MeowingCat dedi: Donanım bazlı sanallaştırmada bununla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Genişletmek için tıkla... Peki işe yarayıp yaramadığını nereden anlayabilirim ya virüs koruması algılar mı virüs olduğunu?
Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 22 Mart 2022 #20 Tuşla bile yapılabilir tabii ki. Ancak hile olduğundan bu tip şeylere tamamen karşıyım. Bununla birlikte birkaç kez reportlanırsa oyunun adminleride oyuncuya ceza verecektir.
Tuşla bile yapılabilir tabii ki. Ancak hile olduğundan bu tip şeylere tamamen karşıyım. Bununla birlikte birkaç kez reportlanırsa oyunun adminleride oyuncuya ceza verecektir.