Clumsy virüslü müdür temiz midir?
Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur.
Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken.Bildiğim tek program bu
Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner.VirusTotal doğruyu gösterrimi nerede yapayım testi.
Onu bilmiyorum virüs testi yaptırırsanız iyi olur.
Güzel bişimiş. Yaptığımız oyunu test ederken kullanılabilr. Ben lag simülasyonu yapmıştım oyunumu test ederken.
Uygulama açık kaynak: GitHub - jagt/clumsy: clumsy makes your network condition on Windows significantly worse, but in a controlled and interactive manner.
Buradan kodları alıp, inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz.
Github'da 11 contributor 3k star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz.Ben fazla anlamam koddan virüs var mıdır?
GitHub'da 11 contributor 3K star var. Kodlarda apaçık virüs olacağını sanmam ama executablea hiçbir zaman güven olmaz.
Donanım bazlı sanallaştırmada bunla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bişi olacağını.Bir de sanal PC de açsam PC'ye virüs geçer mi VirtualBox?
Donanım bazlı sanallaştırmada bununla ilgili bazı açıklar var ama pek sanmıyorum öyle bir şey olacağını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.