Bir oyunu hard diske kurarsak FPS düşer mi?

SamsunLee

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, bu yaz sonu gibi hard disk almak istiyorum oyunlarımı harddiskime kuracağım. Birisinden oyunları hard diske kurduğumuzda FPS azalacağını veya oyunun yavaş açılacağını söylemişti. Böyle bir şey mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS değerlerinde bir şey olmaz lakin oyunun açılma ekranı veya yükleme ekranları uzun sürer.

Bir örnek veriyorum.

GTA 5 açtığınız zaman, ilk böyle araba sürdüğünüz zamanlarda bazı evler, mekanlar, dokular boş gözükebiliyor ve sonradan yüklenebiliyor ya, ha. İşte HDD bu dokuların/map'in daha geç yüklenmesine sebep olur. Ancak FPS'e bir etkisi olmaz.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, bu yaz sonu gibi hard disk almak istiyorum oyunlarımı harddiskime kuracağım. Birisinden oyunları hard diske kurduğumuzda FPS azalacağını veya oyunun yavaş açılacağını söylemişti. Böyle bir şey mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

Forza Horizon HDD'den düzgün ve akıcı çalışmıyor. Hızlı oyunlarda anlık reaksiyonlarda ufak takılmalar droplar olabiliyor yeni oyunların boyutu ÇOOOOK BÜYÜK.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı