Bir oyunun iyi olduğunu nasıl anlarız?

Mesela TLOU ve Spider-Man Spider-Man oynarken daha fazla keyif aldım ama içimden bir ses bazen TLOU'nun daha iyi olduğunu bazen Spider-Man'in daha iyi olduğunu söylüyor.

Oyunun demosunu ya da ücretsiz sürümünü oynayarak ya da videoları izleyerek.

Öyle değil mesela bir oyunla bir oyunu karşılastirirken hangisinin daha iyi olduğunu nasıl anlarız.

Dostum kişisel zevklerine göre değişebilir ama prodüksiyon kalitesine göre değişir görev yapısına göre değişir oynanışın diyologların mükemmelliyetci olmasına göre değişir rekabetci oyunlarda da rekabet işinin çok olması.

Mesela TLOU ve Spider-Man Spider-Man oynarken daha fazla keyif aldım ama içimden bir ses bazen TLOU'nun daha iyi olduğunu bazen Spider-Man'in daha iyi olduğunu söylüyor.

Öyle değil mesela bir oyunla bir oyunu karşılastirirken hangisinin daha iyi olduğunu nasıl anlarız.

Dostum zevk renk tercihi.

Grafik, oynanış, hikaye gibi faktörler göz önüne alınır. Ama bir oyunun bu özelliklere göre "iyi" olması o oyunu herkesin seveceği anlamına gelmez, kişinin hangi türden zevk aldığı önemlidir.

Grafiklerine ve hikayesine bakarım. Hikaye akışı, grafikleri, oynanışları yeterliyse benim için yeterli oyundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı