Çözüldü Bir PC'de iki ayrı Steam hesap kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LazEmir

Kilopat
Arkadaşlar selam bir PC de 2 Steam hesabı olsa atıyorum standart bir hesabımın dışında bir tane daha var. Orada sadece bir tane oyun var, ben o oyuna girmek için yani o oyuna her girmeye çalıştığımda sürekli hesap mı değiştirmem gerekecek?

Tabii ki. Ben mesela kardeşimle ortak kullanıyorum. Hatta bazen abim gelince 3 kişiye çıkıyor. Zaten oyuna bastığınız zaman önce hesaba giriş yapıp ardından oynuyorsunuz.

Tabii ki. Ben mesela kardeşimle ortak kullanıyorum. Hatta bazen abim gelince 3 kişiye çıkıyor. Zaten oyuna bastığınız zaman önce hesaba giriş yapıp ardından oynuyorsunuz.
Yani oyunun kısayoluna tıklayınca otomatikmen hesap değişim ekranı geliyor ve öyle giriyoruz değil mi ? Sonra diğer hesaptaki oyunların kısayoluna tıklayınca yine hesap değişim ekranı geliyor yine öyle şey yapıyoruz doğrumu anlıyorum ?

Evet, bir PC'de iki farklı Steam hesabı kullanılabilir. Aynı anda yalnızca bir hesaba giriş yapılabilir, ancak hesaplar arasında geçiş yapmak kolaydır. Bir hesaptan çıkış yapıp, diğer hesabınıza giriş yaparak istediğiniz gibi iki hesabı da kullanabilirsiniz.

İşinzi bittiğinde hesaptan çıkmanız lazım veya giriş yaparken "beni hatırla" kısmını kapalı yapman lazım. Yoksa girdiğinzi hesap açık kalır. Direkt onunla girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…