Bir program için tercih edilen grafik işlemciyi değiştirme

throbben

Hectopat
Daha fazla  
Oynayacağım oyunu Nvidia grafik işlemciyle çalıştırmak istediğim için Technopat kanalının ilgili videosunu (Oyunları NVIDIA Ekran Kartıyla Çalıştırma) izledim. Oradaki adımların birinde tıkandım. Çünkü oyunumu program listesine ekledikten sonra 2. seçenek olan "Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" bölümüne tıklayamıyorum.
Görüldüğü gibi:

410882

Bunu nasıl çözebilirim? O bölüme tıklanmadığı gibi sol üstteki "Dosya" ve "Düzen" bölümlerinin içindeki hiçbir şeye de tıklanmıyor. Lütfen yardım edin, oyunları daha rahat oynamak istiyorum!
Yardım edebilecek birileri yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-DDU kuruyorsun bilgisayarına
2- Güvenli modu aç, programı çalıştır, alttaki ayarlarda Windows'un güncelleme yapmasını engelle seçeneği var, onu işaretle.
3- Tüm harici GPU sürücülerini sil (Intel Gpu'ya hiç dokunma)
4- Bilgisayarı yeniden başlat ve aygıt yöneticisini kontrol et, eğer harici GPU hala gözüküyorsa 2. ve 3. işlemleri tekrarla.
5- Aygıt yöneticisini kontrol ettiğinde harici GPU gözükmüyorsa, sürücüsünü Nvidia'nın sitesinden manuel olarak bulup, indir, sonra da kur. (Kesinlikle Windows'un bu işlemi yapmasına izin verme, sen kendin yap.)
6- Kurulumlar bitip yeniden başlattıktan sonra, kartın sürümünü kontrol et.
Muhtemelen bu adımlar sorununu çözecektir. Benim çözmüştü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı