Hocam UAC ayarını dener misiniz? İşinizi göreceğini düşünüyorum.Windows bende Linux değil. Bir program yüklerken ya şifre ya da onay istesin... Öyle bir program yok mu?
Hocam UAC ayarını dener misiniz? İşinizi göreceğini düşünüyorum.Windows bende Linux değil. Bir program yüklerken ya şifre ya da onay istesin... Öyle bir program yok mu?
UAC ayarı nedir bilmiyorum nasıl yapabilirim?Hocam UAC ayarını dener misiniz? İşinizi göreceğini düşünüyorum.
WinKey> search 'UAC'.UAC ayarı nedir bilmiyorum nasıl yapabilirim?
Hocam söylediğinden hiçbir şey anlamıyorum bilgisayar uzmanı değilim ben...WinKey> search 'UAC'.
Eğer hesabınızı Standart'a çekerseniz yönetim ayarlarında değişiklik yaparken şifre ister diye düşünüyorum. En azından Windows 7'de öyle.
Hocam söylediğinden hiçbir şey anlamıyorum bilgisayar uzmanı değilim ben...
O pc açılırken sorulan şifre değilmi?Hocam Windows 10'un hesap ayarlarıa girin.
Orada hesap türü yazan bir şey olması lazım Windows 10'u çok önceden bıraktım (tam hatırlamıyor olabilirim kusura bakmayın.) oradan hesabınızı lokal hesap yapıp standart kullanıcı'yı seçebilirsiniz.
Aynen öyle.O pc açılırken sorulan şifre değilmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.