Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Şubat 2021 #2 Evet aynı Riot hesabıyla girebiliyorsun. Artı 0 Eksi
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #3 Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten. Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 23 Şubat 2021 #4 Denemeden bilemezsiniz hesap aynı da olsa hesabın bağlandığı sunucular birbirinden farklı 2 oyununda farklı sunucusu olduğunu düşünürsek girebilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Denemeden bilemezsiniz hesap aynı da olsa hesabın bağlandığı sunucular birbirinden farklı 2 oyununda farklı sunucusu olduğunu düşünürsek girebilir diye düşünüyorum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 23 Şubat 2021 #5 Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Ben bizzat bütün oyunlarımda tek hesap kullanıyorum. (Wild Rift, LoL, Valorant) Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Ben bizzat bütün oyunlarımda tek hesap kullanıyorum. (Wild Rift, LoL, Valorant)
V Vaaliourts Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #6 Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Aga LoL'den Perma ban yedim Ama Valorant'ta aynı hesap ile girebiliyorum Konuyla alakası yok ama bir söyleyeyim dedim :/ Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Aga LoL'den Perma ban yedim Ama Valorant'ta aynı hesap ile girebiliyorum Konuyla alakası yok ama bir söyleyeyim dedim :/
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 23 Şubat 2021 #7 Arkadaş aynı anda girilir mi diyor, yani o hesabı o anlık Valorant oynayabilir miyim demiyor. Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Şubat 2021 #8 Moltreach dedi: Arkadaş aynı anda girilir mi diyor, yani o hesabı o anlık Valorant oynayabilir miyim demiyor. Genişletmek için tıkla... "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Arkadaş aynı anda girilir mi diyor, yani o hesabı o anlık Valorant oynayabilir miyim demiyor. Genişletmek için tıkla... "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 23 Şubat 2021 #9 Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Slasheerr dedi: Aynı Riot hesabıyla aynı anda hem LoL hem Valorant oynanır mı? Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: "Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Şubat 2021 #10 Gerçekten öyle diyormuş. Ben kendi yazdığım gibi gördüğüme eminim aslında. Neyse hayır aynı anda oynayamaz. Artı 0 Eksi
Gerçekten öyle diyormuş. Ben kendi yazdığım gibi gördüğüme eminim aslında. Neyse hayır aynı anda oynayamaz.