Moderatörlere rozet verseydik bu sefer de ilk kendinize rozet dağıtıyorsunuz diye tepki gelirdi :/ Ne yapsak yaranamıyoruz maalesef.Hani moderasyondasınız diye alamamanız
Benim demek istediğim, birden fazla sebebi olabilir. Tek bir şeye bağlamak yanlış olur, birisi çözüm için açar. Birisi saçma sorular sormak için açar, hepsi olabilir.
Moderatörlere rozet verseydik bu sefer de ilk kendinize rozet dağıtıyorsunuz diye tepki gelirdi :/ ne yapsak yaranamıyoruz maalesef.
Ne yapsak yaranamıyoruz maalesef.
Rozetleri yöneticiler dağıtacak fakat şimdi Enes'in mavi ekran kategorisine verdiği katkı göz ardı edilemez. Sosyal Tayfı tagı da var. Enes'e rozet vermek yerine yetkili olmayıp sorun çözmeye çalışanlara vermek ilk etapta daha mantıklı geliyor.@Emre C rozetleri yönetici vermiyor mu?
Bunu mantıklı buldum, haklısınız. Kaldı ki Enes'in de bu işi rozet için yaptığını da sanmıyorum.sorun çözmeye çalışanlara vermek ilk etapta daha mantıklı geliyor.
Rozetleri yöneticiler dağıtacak fakat şimdi Enes'in mavi ekran kategorisine verdiği katkı göz ardı edilemez. Sosyal Tayfı tagı da var. Enes'e rozet vermek yerine yetkili olmayıp sorun çözmeye çalışanlara vermek ilk etapta daha mantıklı geliyor.
İlk Rozet Dağıtımı
Bazı kategorilerin rozet dağıtımı yapıldı. Kimlerin hangi rozeti aldığını buradan görüntüleyebilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/yardim/ozzmodz_badges/ İndirim Köşesi @B 52 Stratofortress Kredi Kartları, Krediler ve Bankalar için @ItsAllGoodman Programlama @Captain Schettino, iPhone...www.technopat.net
Rozet dağıtımları yapıldı, buradan bakabilirsin.