Bir rozeti en fazla kaç kişi kazanıyor?

Çoklu üyelik cezam yok. Ama çoklu üyelik cezası olanlara çoklu üye rozeti versinler :D, çözüm kasmaya çalıştıkları belli olsun.
Çoklu üyelik cezam var. Forumu bıraktığım sıralarda arkadaşım forum arayışına girmişti ben de Technopat'ı önerdim. Kendi bilgisayarımdan hesap oluşturunca (aynı evdeydik) direkt çoklu üyelikten hesap onaylanmadı, bu hesap da ceza aldı.

Çoklu üyelik cezam var. Forumu bıraktığım sıralarda arkadaşım forum arayışına girmişti ben de Technopat'ı önerdim. Kendi bilgisayarımdan hesap oluşturunca (aynı evdeydik) direkt çoklu üyelikten hesap onaylanmadı, bu hesap da ceza aldı.

Bundan kaynaklı kardeşime hesap açtırmıyorum forumda, sonra çoklu üyelik cezasıyla uğraşmayayım.

Nasıl gözüküyor o ceza? Gösterme şansın var mı?

Bundan kaynaklı kardeşime hesap açtırmıyorum forumda, sonra çoklu üyelik cezasıyla uğraşmayayım.
Konu açayım durumu belirteyim diye düşündüm ama önceki konulara bakınca bir şeye yaramıyor gibi duruyor. Ceza kalıcı tabii kimin yalan söyleyip söylemediğini bilemezler doğal olarak, üzücü.
Nasıl gözüküyor o ceza? Gösterme şansın var mı?
Diğer herhangi bir cezadan farkı yok.
1658008440088.png

Çoklu hesaplara rozet yok mu cidden?

Bunu mantıklı buldum, haklısınız. Kaldı ki Enes'in de bu işi rozet için yaptığını da sanmıyorum.

Öyle biri olsaydım şimdiye bırakmıştım bu işleri zira öyle bir şey için çekilecek çile değil. Tek gayem insanlara yardımcı olmak olduğu için umursadığım bir şey değil elbette. Ayrıca düşünceniz için teşekkürler 🙏

@Enes3078 lafi olmaz. Dogruya dogru demeyi bildigimiz gibi yanlisa da yanlis demeyi bilmek gerekiyor. Emre böyle uygun görmüs, vardir bir bildigi. Bana da bir sey demek dusmez. Diyecegimi dedim zaten.

@342524 istisna gösterilebiliyormuş bazı durumlarda. O da yönetimin bileceği iş.

Çoklu üyelik cezam yok. Ama çoklu üyelik cezası olanlara çoklu üye rozeti versinler :D, çözüm kasmaya çalıştıkları belli olsun.

Ben çözüm kasıyor muyum hocam?
Bu dediğiniz mantıksız. @Yavuz_Çetin mesela bu arkadaşın evindeki bireyler üye olmaya çalışırken 3-4 tane art arda çoklu üyelik banı yedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı